Zayıf PCOSLU olup da gebe kalamayanlar

Ays29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
32
Puanlar
3
Merhaba, pcos tanım var ve bu herkesinkinden farklı. Kilo sorunum hiç olmadı her zaman zayıf bir bireydim. Fakat sivilce problemi yaşıyorum , yaşım 30 yaklaşık 10 yıldır geçmiyo sivilceler yüzümün tertemiz olduğu zamanı hiç bilmem ve bu yaş ilerledikçe can sıkıcı bi hal aldı üstüne de gebe kalamama sorunu eklendi 2 seneye yakındır gebelik oluşmuyor. Kendi pcos tipimi çözmeye çalışırken çok araştırdım tahlil vs yaptırdım insülin direncim yok değerlerim iyi ama bir türlü gebelik olmuyor tam olarak pcos tipimdeki problemi nasıl çözeceğimi de bilmiyorum kaç tane doktora da gittim sanki benim kadar bile bilgi sahibi değiller pcos hakkında, ne yapacağımı şaşırdım. Benimle aynı sorunu yaşayan var mı?

Merhaba ben de 46 kilo olan bir pcos hastasıyım ve 27 yaşındayım. 1 yıla yakın bebeğimiz olmamıştı. Tam tedavi sürecine başlayacakken doğal bir şekilde hamile kaldım. Şunu söyleyebilirim ki tanı aldığım süreden hamilelik döneminde kadar bütün beslenme alışkanlıklarımı değiştirdim. Bitkisel çayları keten tohumu vitamin vs. Gibi hayatıma aldım. Beslenme düzenimi değiştirdim beyaz ekmeği çıkardım gibi gibi. Ayrıca eşim de de sprem düşüklüğü vardı. Sonuç olarak beslenme gerçekten çok etkiliyor.

eşinize baktırdınız mı belki gebelik ondan dolayı oluşmuyordur

`