Zayıfım, fikir verin. !!!

off alllahım...keşke bende senin ölçülerinde olsam da ne giyceğimi düşünsem
basen kapat göbek eritle uğraşmasam
arkadaşım bu da dert mi allah aşkına
şu söylediklerine bak
ne yapmaya çalışıyorsun?

sen nasıl kilolarından şikayetçiysen maalesef bazı bayanlarda kilo alamamaktan ve zayıf olmaktan şikayetçi.
ne kilonun fazlası ne de zayıflığın fazlası iyi değil..
bazen öyle birkıyafet beğeniyorsunuz kiama çok zayıf olduğunuz için doldurmuyorsunuz bile..
nasıl kilolu olduğunuz için o kıyafete girmediğinizde üzülüyorsanız zayıf olduğunuz için dolduramamak da onun gibi birşey
arkadaşın birşey yapmaya çalıştığı yok!!
ben onu çok iyi anlıyorum
ama sanırım sizin anlamanız için biraz fazlalığınız var!!

Son düzenleme:
ben sana fikir verim cnm önce bir yürüyüşe cık eve döndün de duş al yemek ye .yat uyu kilo alırsın

sen nasıl kilolarından şikayetçiysen maalesef bazı bayanlarda kilo alamamaktan ve zayıf olmaktan şikayetçi.
ne kilonun fazlası ne de zayıflığın fazlası iyi değil..
bazen öyle birkıyafet beğeniyorsunuz kiama çok zayıf olduğunuz için doldurmuyorsunuz bile..
nasıl kilolu olduğunuz için o kıyafete girmediğinizde üzülüyorsanız zayıf olduğunuz için dolduramamak da onun gibi birşey
arkadaşın birşey yapmaya çalıştığı yok!!
ben onu çok iyi anlıyorum
ama sanırım sizin anlamanız için biraz fazlalığınız var!!

cok tesekkur ederım arkdasım:içelim:

canimm arkadaslarinda dedigi gibi gogus altindan bollasan,bel hizasi badiler,firfirli etekler,onden buyuk cepli elbiseler,bol kiyafetler,gogus kisminda firfirli gomlekler-badiler,saten vs. parlak kumaslar..
bunlar beni cok daha iri gosteren seyler :jeyyar:eminim sende ise yarayacakhihoyyyt
ben biraz iriyim ama boyle giyince banu alkan gibi oluyorumm sankiikaydirigubbakcemile3
boyun kilon cok iyii aslinda sakin dert etme ileride metabolizma yavaslayinca kilo alirsinnkaydirigubbakcemile5
resim yok ama umarim yardimci olmusumdur aklima geldikce yazarimm..

Son düzenleme:
silikonlu kilot varmi ya tuvafima gitti merak ettim gögüs icin bilyiorumda popo icin bilmiyordum ilginc bende cok zayifim ya belimden kilo almam gerk ama olmuyor hersey yapsan bile cözüm yok trde iranli iksirmi ne varmis tozmus ondan alcam tabi arastircam birinci nasil birsey diye. bak giyim ne giye bilirsin biliyon mu simdik zaten modalar tülden kisa kol sekili yada acik seykili bi sürü cok güzel esyalar var onlar insani zayif göstermiyo sen hem ne yap biliyon mu cik disara alisveris yapmaya gitt birseyler bulursun kesin kafan takma biliyorum cok gicik birsey zayiflik

silikonlu kilot varmi ya tuvafima gitti merak ettim gögüs icin bilyiorumda popo icin bilmiyordum ilginc bende cok zayifim ya belimden kilo almam gerk ama olmuyor hersey yapsan bile cözüm yok trde iranli iksirmi ne varmis tozmus ondan alcam tabi arastircam birinci nasil birsey diye. bak giyim ne giye bilirsin biliyon mu simdik zaten modalar tülden kisa kol sekili yada acik seykili bi sürü cok güzel esyalar var onlar insani zayif göstermiyo sen hem ne yap biliyon mu cik disara alisveris yapmaya gitt birseyler bulursun kesin kafan takma biliyorum cok gicik birsey zayiflik

iranıksını alma derım cnmben aldım ılk kullandıgım zamn piskolojım yaruıyo dıyodum aramıyo yaı

bende zayıfım ama boyum kısa. dar olmayan kabarık tarzda etekler yakışıyor mesela.en yakın arkadaşım aynı senin gibi.bizim gibi zayıf olmayanlar anlamıyorlar gerçekten.zayıfsın ne istersen giyersin diyorlar ama herşey yakışmıyor işte.arkadaşımı düşünerek yorum yapıcam.çok bol bir tişört mesela yakışmaz.üzerine yapışan birşey de olmaz hafif dikümlü duran karpuz kol gibi duran badiler güzel duruyor mesela.tunik hiç yakışmıyor mesela uzun ve çok zayıf birine.çok ince olmayan kumaşlar tercih et.

aynı boy ve kılodayız ama herkes beğenir kilomu,bence sende takma.ben genelde beyaz ,cepli ,ve desenli kıyafetler giyiniyorum.. :))) ayrıca kilo almak için herseyı yaptım onceden 49 kılodayım heraksam yatmadan once bır kadeh kırmızı şarap içip bir fıncan corba yada yemek yedim 2 ay boyunca......

merhaba bebisim.bende 172 boy 50 kiloydm.hep genis pantolonlar be uzun kol giysiler giyinirdim.benim bi arkadasim vardi cok zayifti ben bi gun onunla karsilastim ve kiz tombul tombul olmus baktim.nasil boyle kilo ala bildin sordum..///zibol 50 //// diye bi igne yaptirmis oyle kilo almis.bende igneyi almadan once bi kac doktora sordum zararlimi diye?cok zararsiz ve bitkilerden hazirlanmis igne dediler haftada 1 tane yaptirdim 3 ve ya 4 tane yeter kilo alman icin.simdi gayet mutluyum 64 kiloyum. belki igne istemezsin ama yinede ben yazayim dedim..igne ismi..//// zibol 50 /////

ZAYIFLAR NASIL GıYıNMELı

Yazının başlığını okuduğunuzda eminim ki aman bu da sorun mu keşke ben de zayıf olsam da bu sorunu yaşamasam diyenleriniz olmuştur. Ama inanın ki; bu da kilolular kadar zayıflarında kendilerine çok sorun ettiği bir durumdur. Bu kişinin boyu da çok uzunsa problem daha da artar. Zayıf olmak giyim konusunda her zaman avantaj değildir. Yaşamımın bir bölümünde ben de çok zayıftım ama inanın ki; kıyafet seçimim çok zor olmuştu. Düşündüğünüz gibi “ne giysen yakışır” lafından çok uzak oluyorsunuz. Atalarımızın bir sözü üzerine yazmak istiyorum. Gerçekten de “bir dirhem et, bin ayıp örter” cümlesi çok doğru. Giydiğiniz kıyafetin içinde kayboluyorsunuz. Ya dar kıyafetlerin içinde cılız bir görüntü ya da kabarık bol kıyafetlerin içinde de emanet gibi duruyorsunuz Yani kilolu olmak kadar çok zayıf olmak da aynı derecede sinir bozucu.
Bu konuda önerilerim ise; dar ve streç kıyafetlerden uzak durmak olacak. Bunun yerine kumaş olarak daha kalın ve fazla sarmayan tarzda olanları tercih etmeniz, bol büzgülü ve pileli iri desenler büyük kareler ve puantiyelerin kullanıldığı kıyafetler giyinmeniz, tam size göre olacaktır.
Zayıf olmanın dışında bir de çok uzun boy probleminiz varsa, işiniz biraz daha zor. Çok uzun boylularda duruş problemi de olur. Uzun boyu gizlemek için, eğilerek durmayı tercih ederler. Bu da ne giyerseniz giyin, daha kötü durmasına sebep olur. Daha önceki bir yazımda da bahsettiğim gibi ne giyersek giyelim, en güzel modeli de seçsek eğer duruşumuz güzel değilse, hiçbir işe yaramayacaktır. Bırakın boyunuzun uzunluğunun keyfini çıkarın. Boyunuzu gizlemek için eğik durmayın. Unutmayın ki; bu eğik duruşunuz boyunuzu gizlerken bir yandan da sizi kambur gibi gösterecektir. Bence kambur gibi görünmektense, uzun boylu görünmeyi tercih etmelisiniz. Çünkü bu da size Allah’ın bir lutfudur. Sizin gibi uzun boylu olmayı isteyen birçok kişi olduğunu düşünüp, mutlu olmaya çalışın derim.
Kısa boy problemi olanlara da bir şeyler yazmak istiyorum. Tek renk ve düz kesim elbiseler silüetinizi daha uzun gösterir. Etek boyunuzu da dizden aşağıda tercih edin. Bunun yanı sıra; yüksek topuklu ayakkabı ve bir de saçınızın üst tarafı kabarık bir model tercih ettiğinizde görüntünüz en az bir 10cm uzun görünecektir.
Alt ve üst beden uyumsuzluğu varsa; üst bedeniniz kısaysa etek veya pantolon belini düşük tercih edin. Bu kısa olan üst bedeninizi uzun gösterecektir. Bacak boyunuz kısaysa bu sefer tam tersi olarak. Etek veya pantolonda da yüksek bel olan modelleri tercih edin. Bu da bacak boyunuzu daha uzun gösterecektir
Giyim kuşam konusunda yazacaklarımı bitirirken, en son şu cümlelere yer vermek istiyorum. Hanımlar aslında önemli olan ne giyersek giyelim; o giysilerin içinde ne kadar mutlu olduğumuzdur. Bazen öyle olur ki; en pahalı, en güzel, en yakışan kıyafeti giydiğimizde bile içinde mutsuz olabiliriz. Mutlu olmak sizin elinizdedir. Ufak-tefek kusurları problem yapıp, dünyayı kendinize ve yakınlarınıza zehir etmeyin. Unutmayın ki; her şeyin başı sağlık. Sağlıklı olmanın yolu da düzgün moral ve huzurdan geçer.

Alıntıdır

:((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Ebişim niye üzüldün?Bunu paylaştığıma pişman ettin beni:çok üzgünüm:Bu senin için bi avantaj.Bol pileli, kareli,desenli....istediğin gibi giyinebilirsin.Pileli giysem göbeğim çıkar gibi bi derdin yok ne güzel.Kıymetini bil ileride nasılsa kilo alıcaksın.Keyfini sür ve de sakın üzülme emi?:teselli:

ebişim niye üzüldün?bunu paylaştığıma pişman ettin beni:çok üzgünüm:bu senin için bi avantaj.bol pileli, kareli,desenli....istediğin gibi giyinebilirsin.pileli giysem göbeğim çıkar gibi bi derdin yok ne güzel.kıymetini bil ileride nasılsa kilo alıcaksın.keyfini sür ve de sakın üzülme emi?:teselli:

off off bacak zayıf yakıstramıytorum hıc bıseyı

Back
X