zayifim:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1997
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1997

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
13
0
1
Kilo alamiyorum yemek yemeyi sevmiyorum yiyemiyorum napmaliyim bacaklarim çok ince pantolon bulamiyorum olmuyor hep büyük bacaklarimdan kilo alabilirmiyim vücudunun üst kismi idare eder bacaklarim biraz kilo alsa çok iyi olucak 39 kiloyum

Bir doktora görünüp istah acici bir liste ne bleyim haplar falan kesin vardir, dene bence. Gercekten istersen kilo alabilirsin, tipki kilo verenler gibi, azim sart. Tabi bir doktor kontrolünden gec, metabolizma hizi yüksek olanlar gercekten zorlaniyor fakat sen yemek yemiyorum diyorsun, galiba senin sorunun daha kolay cözülür. Cok yiyen arkadasin varsa onlarla takil, sahsen ben yemek yemekten müthis zevk alan biriyim yakinda olsam garanti yedi kilo aldirirdim sana

iştah acıcı birseyler verirse doktor oyle bir yersinki:) yemedigin icin alamıyorsun hem cozumun var

Yesemde sonuç degismiyor metobolizmam hizli minyon tipliyim seviyorum aslında biraz kilo alsam iyi olucak yemek yiyenlerin de yaninda olsamda pek yiyemiyorum balik yagi iştah acici karisimlar vs. Olmuyor yavaş ve az yiyorum diyetisyene gitsem ise yararmi ?

İnş. Denemeye devam edicem gece kalkip yemek yemeye caliscam en son çare enazindan hemen sindirmem :)

Tabiki yarar. Doktorlar daha iyi bilir test falan yaparlar. Sen istersen alirsin. Gercekten rahatsizsan eger bu durumdan. 39 kilo gercekten azmis. Filmlerin yemek sahnelerinde bile acikiyorum. Kendini yemek yemeye ver bir dene. Cünkü yedikce daha da yiyesin gelir kesinlikle.

bol bol kola iç ben o şekilde aldım geri veremedim şimdi vermeye çalışıyorum

Ben 50 kiloyum boyum kisa ama normal duruyor. Yemek yerim fazlasiyla, hareket de ederim. Bu sekilde bana yakisan kiloda kalabiliyorum galiba

UOTE="Belinsi, post: 38915740, member: 637391"]Ben 50 kiloyum boyum kisa ama normal duruyor. Yemek yerim fazlasiyla, hareket de ederim. Bu sekilde bana yakisan kiloda kalabiliyorum galiba[/QUOTE]

Kirkin üstüne cikiyorum bazen geri vveriyorum fazla boyumda yok ama yine zayif duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…