zayıfladıktan sonra formunu korumak isteyenler

iştahim yok denilck kadar azaldi

o zaman almazsın kilo...

ben artık acıkmıyorum. tamamen o duygu gitti. geçenlerde neredeyse öğle yemeğimi atlayacaktım. başım dönmese tamamen unutuyordum. yemiş olmak için yiyorum...

öneri varsa bende uygulayayım.

o zaman almazsın kilo...

ben artık acıkmıyorum. tamamen o duygu gitti. geçenlerde neredeyse öğle yemeğimi atlayacaktım. başım dönmese tamamen unutuyordum. yemiş olmak için yiyorum...

öneri varsa bende uygulayayım.
tatlm tek önerim bol su yemekten once bir bardak yemek arasi bir bardak zaten doyuyorum hemen gun icindede limonlu su ictm sporsuz kilo verdm

Marifet porsiyon kücültmekte zaten :70:
Hımm o vakit ekmek yeme ve porsiyonlarını Küçült ben 5 aydır kola içmiyorum ve ekmek yemiyorum yersem tam buğday yada çavdar yiyorum pirinç Pilavı ve makarnayı da asla akşamları yemiyorum faydasını gördüm

Hımmm o vakit ekmek yeme ve porsiyın

tatlm tek önerim bol su yemekten once bir bardak yemek arasi bir bardak zaten doyuyorum hemen gun icindede limonlu su ictm sporsuz kilo verdm

bende sporsuz kilo verdim. verdim vermesine de iştah bitti yok. iştahım açılsın eskisi gibi yemekte istemiyorum. su bu aralar içmiyorum orası doğru.. ama giderek zayıflıyorum. sabit dursa ya bu kilo...

eskiden zayıflayım diyordum şimdi de yeter artık zayıflamayayım. sadece alt taraf küçülsün:KK53:. oda sıkılaşsın. ama spor yapmayayım:KK45:

eski kilom 63 dü, şimdi 52-53... bu şok diyetle felan olmadı... ilk 5 kiloyu 1 yılda verdim. diğer 5 kiloyu son 4 ayda verdim. halende vermeye devam ediyorum... çocukluğum zayıflıkla geçti. o zamanki gibi hissediyorum. iştah yok. yemiş olmak için yiyordum..

Calışma hayatmda bittigi icin surekli evdeym kilo almaya meyilliyim ekmek vs tuketmiyorum zaten sadece sorunlu bi hamilelik gecirdim bebegimi kaybettim o yuzden kilolarim kaldi yeni yeni verdim simdi almamak icin yūruyüş denilio genelde ama evde kayinvalideme bakiyorum kendi evimle ugrasiyorum vaktm olmuyo evde bikac egzersiz yapsam olur cnku kilo vermeye musait yapim var hemen verebiliyorum

başın sağ olsun...

teşekkürler darısı başına... verirsin.. az dikkat et yediğine. abur cuburu özellikle asitli bol şekerli içecekleri hayatından çıkart. çok faydasını görürsün.

cnm asitli içecek ve şekerli içecek tüketmiyorum. çayı kahveyi şekersiz içerim. kola fanta içmem. arada sırada meyveli soda

yalnız abur cubur kuruyemiş çok yiyoruz. ailecek hamile gibiyiz:mad:

Back
X