Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben kullanmıştım ama hiçbir işe yaramadı.. Tabi herkesin bünyesi farklı fakat bence sadece yeşil çay daha etkili..
Son 1 aydır katı yemekler yemiyorum, ekmek-şeker zaten yok.. 7den sonra da birşey yemiyorum.
Kahvaltıda, bir de yatmadan 1-2 saat önce yani günde 2 kere yeşil çay içiyorum.
1 ayda 4 kilo verdim ama tabii arada kaçırdığım için sadece 4 kilo.. kaçırdıklarım olmasa en az 6-7 vermiştim..
.
Canım zayıflamak için eğer spor diyetle uğraşamam diyorsan en güzel pratik ve etkili yöntem yeşil çay içmek,ama öyle poşet yeşil çay değil organik yerlerde satılan paketli taneli yeşil çay günde en fazla 4 fincan içmek gerekiyor. Gerçekten mucize gibi bir yöntem. Tadı pek de güzel değil ama olsun bir süre sonra insan alışıyor, öyle içine bal şeker koymak yok tabi. Bu arada ekstra olarak günde 2,5-3 litre limonlu su ve beyaz ekmek, poaça,börek gibi ürünlerden uzak duracağız. Ayrıca bir yemek kaşığı elma sirkesi eklenmiş bir bardak su içilecekse gün.Bizzat yaptım,denedim ,gördüm. Tecrübeyle sabit yani arkidişler:))
Gece yatmadan yarim saat onceden bir kase pulbiberli limonlu yogurt tuketin karin ve basen yaglarinin eridini farkedeceksiniz ben 20 gundur yiyirum her gece ve farkettimki gercekden ise yariyor .ayrica arada ac karnina 9lu cay iciyorum ve bol su
Gece yatmadan yarim saat onceden bir kase pulbiberli limonlu yogurt tuketin karin ve basen yaglarinin eridini farkedeceksiniz ben 20 gundur yiyirum her gece ve farkettimki gercekden ise yariyor .ayrica arada ac karnina 9lu cay iciyorum ve bol su
Ona da başlıyım :)Sirkeli suya devam ediyorum 1 hafta oldu henüz,işe yarıyor gibi. 9lu çay nedir? Çok yeniyim bu diyet işlerinde, hayatımda ilk defa bu kadar kilo aldım ne yapacağımı şaşırıyorum.