Zayiflamak icin onerilerinizi bekliyorum..

amargi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
663
90
123
İstanbul
Arkadaşlar biri beni zayıflatsın. Lutfen. Hamile kalmaya çalışıyorum. Boy 1.65, kilo 71. Son bir yıldır böyle. Diyete başlıyorum ama iştahımı kapatamıyorum. Kacamaklar nedeniyle kilo veremiyorum. Tüm kıyafetler öylece duruyor. Kendimden cidden bıktım. Az önce feci şekilde karnım guruldadı. Lutfen aklımı çelin, birşeyler önerin ve dürüm döner ısmarlamaktan beni vazgeçirin...
(İçine de közde pişmiş hafif acılı taze biber koyuyorlar):18:

canim, öncelikle ac oldugun icin mi yoksa sirf keyfiye mi yemek yiyorsun?

Aslında her ikisi de
Ama su anda açım. Market alışverişi bişe yapmadım. Çünkü yiyorum. Eşim kilolu ve çok hızlı yiyor. Son bir yıldır ben de onunla aynı porsiyonda ve aynı hızda yiyorum. Bir hafta hiç bozmasam devam edeceğim biliyorum.
Az önceiki seftali yedim, yine karnımgurulduyor. Ama bu gece yemeyeceğim çok kararlıyım

canin birseyler cektiginde baska biseye odaklanmayi deneyebilirsin, aclik mi cekiyorsun eve bir sürü salatalik doldur ve her saat basi 1 tane ye. sabah kahvaltinda ne istiyorsan ye. ama ne istiyorsan. cok cok iyi bir kahvalti yapmalisin ki bir süre seni tok tutsun. sonra her saat basi 1 salatalik, yada ne biliyim 1 kase kiraz yada cilek ye, taki öglen yemegine kadar öglen yemegini de yemek yemekle gecir evde ne varsa artik. makarna dahil. ama makarnayi sossuz yemeyi dene. sade olarak yogurt koy üstüne bir miktar cok hosuna gidecektir. sonra yine saat basi bir seyler ye iste salatalik meyve gibi. aksam yemegini de eger esin müsade ediyorsa o gelmeden ye. aksam yemeginde ekmek tüketmemekle basla ise önce. mümkünse tek cesit yemek yap. sonra yine yatmadan 3 saart öncesine kadar saat basi meyve olayina devam et. (kizartma olayina gelince , kizartacagin sebzeyi yapismaz bir tencereye dogra, sadece 1 corba kasigi yag dök üstüne ve tuz dök. sonra altini önce yüksek ateste tencere isinip sebzelerden hisirti gelene kadar yüksekte tut snra iyice kis ve kapagi kapali sekilde cok az karistirarak pisir. o zaman o sebzeler kizartilmis lezzetinde oluyor patatesi de böyle yapabilirsin ben yaklasik 3 aydir böyle yiyorum kizartma olayini ve cok lezzetli oluyor :) umarim yardimci olabilmisimdir. birde bu acikma olayinda badem yiyebilirsin, tabi saat basi degil. mesela 3 saatte bir bir avuc badem. tabi o aralarda yine meyve salataligin birine devam :)

canan karatayin saglikli beslenme kitabi al ve oku derim e$inle beraber
sagliginzi tehlikede yazik ikinizede, saglik bi kere elden gittimi sonra zayiflasanizda çok zor duzelmesi ..

cnm bende senin gibi çok acıkıyordum çok sık yiyordum hatta yemek istiyordum sürekli birşeylero zaman dşündüm süreklibirşeyler yiyeceksem neler yiyebilirim dedim.evet domates salatalık yağsız yoğurt yeşil biber yumurta kırmızı közlenmiş biber.ben gün içinde bunları yiyorum hatta geç saatte bile yiyorum.her acıktığımda yağsız salata yapıp yiyorum.aralarda yıne yağsız yoğurt yiyorum üstüne de pul biber ekliyorum.son zamanlarda akşamları bir kutu garnitürle yemek yapıyorum içine salçadan başka hiçbirşey koymuyorum suyunu çekince hep çok güzel oluyor.toplam kalorisi ise 162 oluyor.gün içinde başka yağlı yemek yemiyorum.uno lıght ekmek yıyordum hemde günde 6 dilim falan.son ıkı haftadır onu da bıraktım .isteyerek bırakmadım aslında bitiremediğim için bayatlıyordu kuflenıyordu bi paket ekmeği atmak zorunda kalıyorum dşiye bıraktım. ha tabı arada evde beyaz ekmek olduğunda ondan da yıyorum.bazı günler çıkolatada dondurma da yıyorum .sen de böyle yap sık sık yıyecekssen yıyecegın şeyler kalorisi az olan şeyler olsun

Sayin amargi,konu basliginiz size daha iyi yardimci olunabilmesi icin yeniden duzenlenmistir.Bilginize..

Arkadaşlar, çok teşekkürederim. Bunlarınhepsine dikkat edeceğim. Şimdi işe gidiyorum. Salatalıklarımı aldım. Elma aldım. Sıkı yönetim ilan ediyorum ve sizlere düzenli rapor vermekte kararlıyım. Akşama görüşürüz. Sevgiler...

merakla bekliyorum canim :) il 3 günü atlatirsan gerisi cok kolayy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…