Zayıflamak isteyen 70 den 60 a koşmak isteyenlerin diyet günlüğü...

pelonik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
173
0
26
Zonguldak
Istemeden de olsa eşlerınızle geç saatlerde yemek yiyen bizler:)
tatlı ve özellikle çikolatayı sevenlerr ben 3 haftadır cıkolata yemıyırumm (kinder süpriz hastasıydımmm)
dün itibariyle rejıma basladım ve gün gün yaptıklarımı bende paylaşacağım.
Zaman zaman tökezleyeceğim ve benimle birlikte tecrübelerini paylaşmak isteyen fikir vermek isteyen varsa birlikte konuşalım arkadaslar..
Moral motivasyon çok önemlii.eşine daha güzel gözükmek isteyenn,kendine daha güzel gözükmek isteyen
süslü kokoş arkadaşlarım yaza giriyoruz durgunluğa hayır diyelım ve biraz hareket ve sıkı rejime ne dersınızzzz..
Ben dün 69.9 dum akşam tartıldığımda 69 olmusum:)
haydi hepimiz paylaşalımm

Merhaba bende 1 haftadır diyetteyim 3.1 kilo vermisim 71 ile basladım 67.9dum bu sabah tabi ilk hafta oldugu icin hızlı gitti bundan sonra yavaslayacaktır eminim =) Umarım diledigimiz kilolara ulasırız :1:

Kızlar kolay gelsın bende yenı dogum yaptım 73 kg basıorum:)) Boyuma gore kılom ıyı zatn 71 kg hamıle kalmstım lakın kılo vermekten zıyade daralmaya ıhtycam var ama tabıkı dıyette gereklı dıye dusunuorum sıze katılmayı cok ısterdım lakaın dıyet yapmam ımkınsz tabırı caızse okuz gıbı yıorum buna ragmen sut verdıgmdenmıdr kılo almıorum ama bu devran boyle gıtmez bunuda bılıorum cok sukur kı 40 atlattık hayalm acılen spora gerı donmek tabı 68 lerde fln olsam tam super olur da dedıgm gıbı benım kıloyla degıl genıslemeyle derdım var:)) Hedefınızden hıc sasmayınn azımle bısey yapan duvarı deler mısalıı ınsallah hedfledıgnz kıloyaa coook kolay ulasırsınz:)))

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

Ben de geldiimm ben deeeeeeeeeeeeeeeee :32:
10 gündür diyet yapıyorum 64.5 yle başladım şuan 61.5 kg yim.
Bugün diyeti çok bozdummm offf çikolata yedim :(((
Hedefim 56 kg olmak :31::31:
Spor yapamıyorum hiç zor geliyor çok :17:
En büyük sorunum bel bölgesi yandaki simitler ve göbişş :17::17::17:
Şunları hayatımdan (KISMEN :1: ) çıkardım;beyaz ekmek,şeker,kızartma,kola,cips,çikolata...
Her gün buraya yazıcam kızlar siz de yazın hedeflerimize ulasalım !!!!!!!!!!!!!
:3::3::3::3:

BENDE BİRAZDAN ÖĞLE YEMEĞİ YIYECEGIM AZ YIYEYIM DIYE SU TAKVIYESI YAPIYORUM.YESIL CAY PEŞİNDEN:))
DUN TARTILMADIM AMA AKŞAM TARTILACAGIM INSS SONUC GUSEL OLUR YADA PTESI MI TARTILSAM..

CANIM SU AN ÖYLE ÇIKOLATA İSTIYOR KI..:( ÇALIŞTIGIM YERIN YAKININDA IYIKI MARKET BAKKAL VS YOK:d ALAMIYORUM ISTESEMDE SADECE ETI FORMLAR ALDIM YANIMA::8:

BENDE BİRAZDAN ÖĞLE YEMEĞİ YIYECEGIM AZ YIYEYenIM DIYE SU TAKVIYESI YAPIYORUM.YESIL CAY PEŞİNDEN:))
DUN TARTILMADIM AMA AKŞAM TARTILACAGIM INSS SONUC GUSEL OLUR YADA PTESI MI TARTILSAM..

CANIM SU AN ÖYLE ÇIKOLATA İSTIYOR KI..:( ÇALIŞTIGIM YERIN YAKININDA IYIKI MARKET BAKKAL VS YOK:d ALAMIYORUM ISTESEMDE SADECE ETI FORMLAR ALDIM YANIMA::8:

Canım mavi yeşilin kayısılı ve elmalı bisküvitleri var bulursan onlardan al tuvalete çıkartıyor :)) bir de doğadan kayısılı form çayı o da iyi çok bizim evde bitti almak zor geliyor şuan ya :1:

Ben daha yeni uyandım bakalım ne yesem diye düşünüyorummm :ssz:

canım mavi yeşilin kayısılı ve elmalı bisküvitleri var bulursan onlardan al tuvalete çıkartıyor :)) bir de doğadan kayısılı form çayı o da iyi çok bizim evde bitti almak zor geliyor şuan ya :1:

Ben daha yeni uyandım bakalım ne yesem diye düşünüyorummm :ssz:

kayısılı çay varda ıcemıyorum mıdemı bulandrdı nedense.elmalısını sadesını ıcıyorum.

Birazdan yürüyüş yapıp gelıcem bı 15 dk falan işyerımden cıkıpta.rejımdeyım dıorum izin ısterken basedemıyolar napalım:))

kayısılı çay varda ıcemıyorum mıdemı bulandrdı nedense.elmalısını sadesını ıcıyorum.

Birazdan yürüyüş yapıp gelıcem bı 15 dk falan işyerımden cıkıpta.rejımdeyım dıorum izin ısterken basedemıyolar napalım:))

Evett tadı kötüü.Ya benim wc problemim var çıkamıyorum wc ye şiş kalıyorum o yüzden çok mutsuzum ya :43:
Şimdi 2 dilim tam buğday ekmeği yedim yarım salatalık,2 dilim peynir,1şekersiz çayy...
Acaba diyorum sinameki mi içsem wc için :37:

BENDE BİRAZDAN ÖĞLE YEMEĞİ YIYECEGIM AZ YIYEYIM DIYE SU TAKVIYESI YAPIYORUM.YESIL CAY PEŞİNDEN:))

aksam tartilirsaniz,gün icnde yediklerini ve ictikleriniz dolayisiyla+2 kilo cikmaniz muhtemel,bu yüzden en iyi sonuc sabah ac karnina kiyafetsiz ve tuvalete ciktiktan sonra tartilirsaniz en dogru sonucu alirsiniz..

saglikli zayiflamalar

Evett tadı kötüü.Ya benim wc problemim var çıkamıyorum wc ye şiş kalıyorum o yüzden çok mutsuzum ya :43:
Şimdi 2 dilim tam buğday ekmeği yedim yarım salatalık,2 dilim peynir,1şekersiz çayy...
Acaba diyorum sinameki mi içsem wc için :37:

sabhalaeyin ac karnina 2 3 kuru kayisi yiyip üstüne bir bardak ilik su icmeyi denedinizmi?

kızlar ben sızın grupta degılım ama yazılan son msj ı okuyunca yardım etmek ıstedım
bende dıyet spor ws yapıyorum
bu yuzden wc sorunum cok oluyodu
2 gundr gunde 3 bardak yesıl cay ıcıyorum e sabah cok rahat wc ye gdıyorum

her yemekten sonra ıctım deneyın blkıde bnı yesıl cay rahatlatıyodur

kolay gelsın

aksam tartilirsaniz,gün icnde yediklerini ve ictikleriniz dolayisiyla+2 kilo cikmaniz muhtemel,bu yüzden en iyi sonuc sabah ac karnina kiyafetsiz ve tuvalete ciktiktan sonra tartilirsaniz en dogru sonucu alirsiniz..

Saglikli zayiflamalar

teşekkür ederimm o zaman ptesi sabah yazacagım kılomu sabırsızlıkla mutlu haberı beklıorum:)

kızlar ben sızın grupta degılım ama yazılan son msj ı okuyunca yardım etmek ıstedım
bende dıyet spor ws yapıyorum
bu yuzden wc sorunum cok oluyodu
2 gundr gunde 3 bardak yesıl cay ıcıyorum e sabah cok rahat wc ye gdıyorum

her yemekten sonra ıctım deneyın blkıde bnı yesıl cay rahatlatıyodur

kolay gelsın

Canım sen hazır sallama çay mi içiyorsun yoksa kendin mi hazırlıyorsun?
Bende kayısılı vardı wc ye cıkarıyor ama tadı kötü dayanamıyorum tadına :(

Back
X