Zayiflamak istiyorum,onerileriniz neler?

minisim91

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
382
83
318
ben yeni üye oldum buraya okadar güzel arkadaslıklar ve fikir alısverişi kurulmus ki burda dedim banada yardımcı olurlar herhalde :)) derdim büyük :)) 49 kiloydum ve suan 60 kiloyum bianda nasıl bu bukadar kilo aldım bende sasırdım.bi gün nişanlımın aldığı pantolonu giymeye calısırken cart sesini duyduğumda kendime geldim :)) koca bi göbek ve popom var basenlerde tabi.bana yardımcı olur musunz nasıl vercem bu kiloyu ben calısıorum sabah 9 aksam 8 sporda yapamıorum :(((

benden baska kimsenin kilo problemi yok demekkiii :)))) !

Yanlış yerdesin 1,,,2-diyet ve spor yapacaksin,burdan arkadaslarla hep beraber zayiflicaksin..öncelikle yeme düzenini degistirip,aç kalmayacak,porsiyon küçültüp,en son meyvani ikindide yiyip,aksam 7 den sonra agzina lokma koymayacaksın,sadece bitki caylari ya da 1bardak süt icebilirsin aksamlari..kepek ekmegi her ögün 1 Dilim,makarna,pilav 2yemek kaşigi ve bol salatani ister önceden hazirla,yag tuz,limonunu yiyecegin zaman ekle..........vb.çaydan şekeri kes,tatli ve hamurdan uzaklaşmaya bak,işe giderken ve gelirken bir durak önce in,asansörü unut,merdiven basamaklari ile dost olmaya bak,bir ip al ve her gün 15 dakika atla arkasina mekik çek ....vs..hepsi bu hayatim ya...yap bak kilolar nasil gidiyor.her hafta sadece bir gün tartıl..karamsar olma bugünden basla..şimdiden başarilar...

benden baska kimsenin kilo problemi yok demekkiii :)))) !

aynı sorun bende de vardı bir ürün kullandım ve gerçekten işe yaradı

gerçekten çok memnun kaldım isveç'li bir bilim adamı tarafından üretilmiş. yemeklerden yarım saat önce içiliyor ve tokluk hissi veriyor bu yüzden az yemek yiyoruz ve metabolizmayı hızlandırıyor ayrıca enerji veryor tüm gün ayakta olmam ragmen hiç bir yorgunluk hissetmiyorum... önere bilirim protefin , lif , omega 3 var ayrıca muz ve çilek aromalı olmak üzere 2 çeşitli, tadına çok güzel orfilame satıyor ben bu ürünü indirimli almk için oriflame kayıt oldum yüzde 30 daha ucuza alıyorum.. ilgilenirseniz size de yardımcı olabilirim..

koşu bandı al bence her gün yarım saat falan koş yada yürü,yanında diyet de yaparsan verirsin en kolayı bu olur bence

Bişey sormak istiyorum bn buraya 1yıl önce üye olmuştum bu konuyuda ozamn acmıştım şimdi yeni konu açamıyorum neden acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben yeni üye oldum buraya okadar güzel arkadaslıklar ve fikir alısverişi kurulmus ki burda dedim banada yardımcı olurlar herhalde :)) derdim büyük :)) 49 kiloydum ve suan 60 kiloyum bianda nasıl bu bukadar kilo aldım bende sasırdım.bi gün nişanlımın aldığı pantolonu giymeye calısırken cart sesini duyduğumda kendime geldim :)) koca bi göbek ve popom var basenlerde tabi.bana yardımcı olur musunz nasıl vercem bu kiloyu ben calısıorum sabah 9 aksam 8 sporda yapamıorum :(((

Canim patronum 27 kilo verdi diyetisyeninin tum tavsiyelere uyarak

Back
X