zayıflamak istiyorum, yardım edermisiniz? :(

idolthinker

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
2
0
6
35
İstanbul
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım tam olarak forumu nasıl kullanıcam bilmiyorum:17:, fakat bende kilosuyla derdi olan biriyim 160 boyum ve 63 kilodayım hiç diyetisyene gitmedim dogru düzgün diyette yapmadım işe nerden nasıl başlıycam bilmiyorum. lütfen bu konuda bana yardım edermisiniz. gercekten ne yapmalıyım tam olarak bilmiyorum :(

sabahları kahvaltını guzelce yap. oglen 1 dilim ekmek yada 2-3 kaşık pilav yada makarna yanında ızgara kofte yada tavuk ye. acıktıkca 2-3 tande badem fındıl ve kuru kayısı yıyebılırsın. akşamları 6 dan sonra hıc bırsey yeme. inankı akşam yememenın nekadar faydalı olduğunu goreceksin. akşamlarıda salata yogurt yulaf ezmesı bu tur seyler ye ve en az 2 lt. su ıc. yemeklerınden sonrada gunde 2 bardak yeşil çay iç. ben bu şekilde 3 haftada 3 kılo verdim :)

Merhaba cnm, öncelikle sana şunu söyleyim hızlı kilo vermeye çalışma sakın!!! Çünkü bu zatürre ve tümör demektir!!! Azar azar yavaş yavaş gitsin. Sabah uyanır uyanmaz kahvaltı yapıyorsan problem yok ama yapamıyorsan bir küçük meyve ye ve su iç bir saat sonra da iki dilim tam buğday ekmeğiyle kahvaltını yap mutlaka. Kepek ekmek anemi yapar unutma!!! Bunun ardından iki saat sonra 7,8 adet badem ya da 2,3 diyet bisküvi ye. Öğle yemeğinde bir porsiyon yemek ve iki dilim ekmek yine bol salata ve 3 kaşık yoğurt ile. Bundan gene iki saat sonra ara öğünü yap 1 meyve ve 3 kaşık yoğurt olabilir. Ya da iki grissini bir bardak ayran. Akşam yemeği saat yedi sekiz arası olsun. Ve mutlaka baklagil ya da sebze yemeği bir porsiyon yanında tabiki salata ve iki kaşık yoğurt. Salatalar yağsız olacak bu arada. Son olarak 21;30 da bir meyve ile günü bitir ve en az iki buçuk litre su tüket. Çok hızlı kilo vermeyi sakın bekleme. Be benim diyetisyenimiz bana verdiği listedir. Ben şu an üç hafta bitirdim bugün kontrolüm vardı toplamda 4,6 kilo vermişim ve çok enerjiğim, silgin düşmedim ve en önemlisi çok tok kalıyorsun!!! Başarılar :)

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım tam olarak forumu nasıl kullanıcam bilmiyorum:17:, fakat bende kilosuyla derdi olan biriyim 160 boyum ve 63 kilodayım hiç diyetisyene gitmedim dogru düzgün diyette yapmadım işe nerden nasıl başlıycam bilmiyorum. lütfen bu konuda bana yardım edermisiniz. gercekten ne yapmalıyım tam olarak bilmiyorum :(

Merhaba Kızlar.Zaıflamak mı istiyorsaniz-bu çok kolay.....Saat 18:00'dan sonra hiç bir şey yemeğin o kadar.Çok basit:34::34::34:

Canım neteim yoktu ve msjını yeni gördüm söylediklerin cok iyi moral verdi bu akşamdan itibaren başlıyorum. ya ögrenciyim bende doktora liste var ikinci ögretim oldugum için uygulamada sıkıntı yaşıyorum. inşallah bi düzen olcakta nasıl olacak bilemiyorum :(

Canım neteim yoktu ve msjını yeni gördüm söylediklerin cok iyi moral verdi bu akşamdan itibaren başlıyorum. ya ögrenciyim bende doktora liste var ikinci ögretim oldugum için uygulamada sıkıntı yaşıyorum. inşallah bi düzen olcakta nasıl olacak bilemiyorum :(

her şey kafanda bitiyor canım.eğer gerçekten zayıflamak istiyosan kafanda bitir. canın bişeyler yemek istediğinde zayıf halini getir gözünün önüne ve yanında daima su bulundur.Bişey yemek istediğinde su iç.çok işe yarayacaktır

Back
X