Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok çörek otunu nasıl kullanıyorsunuz ne gibi etkisi oluyor ?
anladım teşekkür ederim bende kullanmaya başlayacamda ramazanda sanırım düzenli uygulayamam ama siz kullandıkça bana etkilerini anlatırsınız bende etkili olursa bende yazarım buraya:).....yemeklerden 1 saat once 1 cay kasıgı kasıgı yıyıyorum etkısı super yemeklere saldırmıyorum ıstah kapatıyo ve yag yakıyo yıyelı 3 hafta oldu3 kılo verdım devam edıyorum ramazanda ne yapcam onu bılmıyorum tek bı sorun var agzında ıyıce oguteceksın su yutacaksı n ben ınternetten aldım cok memnunum tadı kotu ama napalım faydası cok dene bırazdaha kullanıyım yazarım 3 ogun yemeklerden once yıyorum
anladım teşekkür ederim bende kullanmaya başlayacamda ramazanda sanırım düzenli uygulayamam ama siz kullandıkça bana etkilerini anlatırsınız bende etkili olursa bende yazarım buraya:).....
merhaba nasıl gıdıyor dıyet benım super gıdıyo ....
ramazandayız ya biraz kötü gidiyo ama gayret ediyorum 78 kilo oldum yavaş yavaş gidiyo sizinde ii gitmesine çok sevindim inş bu kilolardan kurtuluruz ve rahatlarız...:))))))))