• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflamak istiyorum yardım

ruthless

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
5
0
16
Van
80 kiloyum ve 55 kilo olmak istiyorum ne yapmam gerekiyo bana yardımcı olabilir misiniz? ne yapabilirim zayıflama sürecinde...

yine de birkaç püf noktası var tabii, hamur işini tatlıları azalt, geç yemek yeme, bol su iç, hareket et, sebzeye ağırlık ver,
porsiyonlarını az koy olmazsa diyetisyene git kulaktan dolma diyetleri yapma.

yaaaa haklısınız da ben diyetisyene gittim elime bir kağıt verdi o kadar zaten kendimi tutabilsem o kağıtta yazan herşeyi yapabilirim...işte kendimi nasıl tutabileceğimi bilemiyorum yardım edin:))))

yok çörek otunu nasıl kullanıyorsunuz ne gibi etkisi oluyor ?

yemeklerden 1 saat once 1 cay kasıgı kasıgı yıyıyorum etkısı super yemeklere saldırmıyorum ıstah kapatıyo ve yag yakıyo yıyelı 3 hafta oldu3 kılo verdım devam edıyorum ramazanda ne yapcam onu bılmıyorum tek bı sorun var agzında ıyıce oguteceksın su yutacaksı n ben ınternetten aldım cok memnunum tadı kotu ama napalım faydası cok dene bırazdaha kullanıyım yazarım 3 ogun yemeklerden once yıyorum

yemeklerden 1 saat once 1 cay kasıgı kasıgı yıyıyorum etkısı super yemeklere saldırmıyorum ıstah kapatıyo ve yag yakıyo yıyelı 3 hafta oldu3 kılo verdım devam edıyorum ramazanda ne yapcam onu bılmıyorum tek bı sorun var agzında ıyıce oguteceksın su yutacaksı n ben ınternetten aldım cok memnunum tadı kotu ama napalım faydası cok dene bırazdaha kullanıyım yazarım 3 ogun yemeklerden once yıyorum
anladım teşekkür ederim bende kullanmaya başlayacamda ramazanda sanırım düzenli uygulayamam ama siz kullandıkça bana etkilerini anlatırsınız bende etkili olursa bende yazarım buraya:).....

ya kızlar bende diyetisyen eşliğinde 10 kilo verdim ama 10 kilo daha vermek istiyorum :)) ramazana özel diyetlerde kim bilgili acaba :)

yavaş yavaş kilo vermeyi göze almalısın canım sağlığını bozmamak için. ekmeği, tatlıyı kes. çayını kahveni şekersiz içmeye başla. günde de yarım saat yürüyüş yap, bak bir ay sonra inanamayacaksın.

Bol bol kahve iç, muhtemelen kahve alısganlıgın yok

Aç karnına soda da önerebilirim.

değişimi kendin farkedeceksin:2::32:

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

ramazandayız ya biraz kötü gidiyo ama gayret ediyorum 78 kilo oldum yavaş yavaş gidiyo sizinde ii gitmesine çok sevindim inş bu kilolardan kurtuluruz ve rahatlarız...:))))))))

merhaba bende sevındım sızın adınıza once yavaş yavaş gıdıyo sonra farkedeceksın sabah kahvaltınında 1 veya yarım saat once çorek otunu ye üstune bol su iç 1 haşlanmıs yumurta domates, salatalık , yeşillik 4,5 tane zeytın yanında azıcık fındık ye seni 3 saaat tok tutuyo hıc canınbı sey ıstemıyor

Back
X