zayıflamak istiyorum.

teşekkür ederim.ya bunu da aslında bir doktordan duydum sezeryan göbeği için iyi geliyormuş.

kesinlikle zayıflamak istiyom diye şunu az yiyim bunu az yıyım deme anında sütün azalır sölüyüm bütün öğun aralarına ılık su koy bir su b. bide 3 ana öğun normal bi ana öğün protein kalsiyum ağırlıklı az karbonhidrat , şeker yag olcak bol bol meyve ye meyvelerde elma armut olsun özellikle sabah aç karnına elma ustüne ilık su acayip metobolizmayı hizlandırıyo üstüne kahvaltı bide yemekten önce meyve yemekten sonra diğil...ben şimdi2 kilom kaldı ama benim oğlan doğdugundan beri emmek istemiyodu zorla emziriyodum 6 ayına kadar emdi mikrop şimdi emmiyo bi ara diyet takıntısı yaptım keşke başta böle beslenseydim:(yedim tedim baktım kilo alıyom kestim pişmanım halbuki böle yavaş yavaş veriliyo...insan bildiğini bile uygulayamıyo süt yapsın die herşeyi yedim halbuki süt işi beyinde bitiyo..bebek emerse anneninde hormonları güzel çalışırsa süt salgılar yemeyle alakalı olsaydı afrikalı hiç bi anne emziremezdi dimi:(

Son düzenleme:
Back
X