duhanysmn Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2014 14 2 6 Sakarya 31 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi duhanysmn #1 Aranizda kizlar yogurt diyetiyle zayiflayanlariniz varmi?
A asray Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2014 16 0 6 Afyon 31 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi duhanysmn #2 duhanysmn .!.: Aranizda kizlar yogurt diyetiyle zayiflayanlariniz varmi? Genişletmek için tıkla... yok..................................................................................
duhanysmn .!.: Aranizda kizlar yogurt diyetiyle zayiflayanlariniz varmi? Genişletmek için tıkla... yok..................................................................................
M mylifeee Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2014 2 0 6 Antalya 31 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi duhanysmn #3 nasıl bir diyetmiş bu
B Berfinedin Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2014 50 6 0 35 İstanbul 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi duhanysmn #4 Dr. Ümit Aktaş'ın İLAÇSIZ YAŞAM Kitabını aldım, kitaptaki diyet tarifini uyguluyorum çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim, Kitapta sadece diyet programı yok Hastalıklardan kurtulmanın doğal formülleri var. Herkesin alıp okuması gereken bir kitap.
Dr. Ümit Aktaş'ın İLAÇSIZ YAŞAM Kitabını aldım, kitaptaki diyet tarifini uyguluyorum çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim, Kitapta sadece diyet programı yok Hastalıklardan kurtulmanın doğal formülleri var. Herkesin alıp okuması gereken bir kitap.