arkadaşım daha önce böyle bir konu açtım ama pek dikkat edilmedi sanırım. SARIMSAK ÇAYI İÇ...Çoook faydası var... Ama hazır çay değil, doğal, kendin hazırlıyorsun.... yemeni otomatik olarak azaltıyorsun.. birazda hareket yaparsan tamamdır... Ben yaptım ve olumlu sonuç alıyorum....
Ya bence elma sürmesinden ziyade ekmeği kes , abur cukurdan uzak dur, bide her gün yürü yaninda istersen dans et. Ben bi buçuk ayda 9 kilo verdim 18 yaşındayım.
Hazırlanışı nası pki sarımsak çayının ya zatn yemgmi kestm bi ekmek yiyoken yarm yiyorm çayla aram yok ztnde bi kahvaltida iciyorum yarm kaşik atiyirm şeker ini spor hergun yapiyorum ztn
sürekli reklamı geçiyordu bende araştırdım ve doğal tarifini buldum...Diğer hazır çaylar nasıl bilmiyorum ama doğal olsun diye kendim hazırlamak istedim... İlk günler vücudumun alışmasından sorunlar oldu ama şuan gayet iyiyim.. Ağız kokusu yapmıyor, tadı da kötü değil.. Benim tarifimde zencefil yok... 3 su bardağı suyun içine 3 diş sarımsağı ezip atıyoruz ve kaynatıyoruz. Kaynayınca ocağı kapatıp üzerine 2 kaşık bal ve yarım çay bardağı limon suyu koyuyoruz ve soğumasını bekliyoruz...
bende 2.5 ayda 8 kiloverdim gunde uc bardak yesil cay ictim yemegi azalttim ekmek sadece kahvaltida az olarakyedim ben memnunm ha devamdiyorum kolay gelsin
yeşilçayın zayıflatmaya katkıda bulunduğu söyleniyor fakat- diğer bitki çayları ve yeşil çayın dezavantajı, vücut toksinleri atar atmaz acıkma hissi oluşabiliyor, böyleceiradesine hakim olamayanlar midem kazındı diyerek tekrar yemeğe saldırabiliyor... SARIMSAK ÇAYININ avantajı ise, aç hissettirmemesi...