Zayıflamaya başladımmm

ARASABA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
3
0
36
İçel Mersin
xxxxxdiye bir ilaç buldum öncedenxxxxxxmiş onunla cok fazla kilo veren olmuş.Firma şimdi xxxxxx çıkarmış bunla ilgili herhangi bir yorum bulamadım ama riske girip aldım ve çok faydasını görüyorum.Bu ilacı başka kullanan varmıdır ben herhangi bir yan etkisini görmedim henüz ama gören varmıdır veya kullanıpta kilo verenler yorumlarını paylaşabilirlermi??

Son düzenleyen: Moderatör:
buna benzer bir ilaç kullandım 15 günde 3-4 kilo verdim 1-2 ay o kiloda kaldım ama kalıcı olmuyo ilaç ile zayıflamak.

Ben geçen senede aynı firmanın başka bi ilacını kullanmıstım 10 kılo vermiştim.Geçtiğimiz 2 ayda 3 kilosunu geri aldım.Şimdi o yuzden tekrar ilaç kullanmaya başladım.İşin kolayına kaçıyorum ama başka türlü veremiyorum :(

xxxxxin yan etkileri oldu mu ben de almayı düşünüyorum. lw6090 kullanıp 12 kilo verdm 4 kilosunu geri aldım maalesef bi 6 kilo daha vermem lazım ne kadar kilo verdiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
şu biber hapından kullandım. inanılmaz derece ağız kuruluğu yaptı. 15 günden sonra baş dönmesi denge kaybı başladı bende .
bu arada yemek aklınızın ucundan bile geçmiyor. 3-4 kilo verdim. ama 15. günden sonra beni mahvetmeye başladı.hemen kestim. o kilolarıda geri aldım . olan sağlığıma ve parama oldu.şimdi az yiyerek günlük spor yaparak ama öyle çok fazla yapamıyorum. canım isterse kendime eziyet etmeden yapıyorum.mecbur hissedince asla yapasım gelmiyor.şuan 2-2,5 kilo verdim. ben ilaç kullanıp zararını gören biri olarak hiç tavsiye etmiyorum.tabi ki yinede siz bilirsiniz.

Back
X