- Konu Sahibi lladyybugg
-
canım hem zayıflama hem kişisel gelişimmi anlayamadım elimde çokça kişisel gelişim kitapları var kuantumla alakalı olanlarda var ayrıca aşk romanı hariç konuma bir bak istersenKizlar kitapligimda kitap kalmadi. Ama ozellikle ikinci el almak istiyorum. Ucuz olmasi bakimindan. Zayiflanaya yardimci yon verici kitaplar ask romanlari sıkıcı olmayan kisisel gelisim kitaplari tercihim. Ama tumjitap onerilerine acihim kitap isimlerine bakip internetten arastirip oyle karar vereceğim. Ucuza almak istiyorum cunku hepsini bir kez okuyup kaldiriyprum o yuzden sifir gibi kelimesini bana kullanmayin lutfen yipranmis olmasi benim icin onemli degil yeterki yirtik ve sayfalari eksik olmasin :) ilginize simdiden tak ederim ucuz kitaplar bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...er-ve-din-uzerine-kitaplarim-cok-ucuz.736553/canım hem zayıflama hem kişisel gelişimmi anlayamadım elimde çokça kişisel gelişim kitapları var kuantumla alakalı olanlarda var ayrıca aşk romanı hariç konuma bir bak istersen
Merhaba benim elim de de aşk romanları var.Listeyi bir ara yazacağım.Kizlar kitapligimda kitap kalmadi. Ama ozellikle ikinci el almak istiyorum. Ucuz olmasi bakimindan. Zayiflanaya yardimci yon verici kitaplar ask romanlari sıkıcı olmayan kisisel gelisim kitaplari tercihim. Ama tumjitap onerilerine acihim kitap isimlerine bakip internetten arastirip oyle karar vereceğim. Ucuza almak istiyorum cunku hepsini bir kez okuyup kaldiriyprum o yuzden sifir gibi kelimesini bana kullanmayin lutfen yipranmis olmasi benim icin onemli degil yeterki yirtik ve sayfalari eksik olmasin :) ilginize simdiden tak ederim ucuz kitaplar bekliyorum
Foya[/QUOTE]Foyatlarida uygun mu canim TE="dileksu, post: 37120139, member: 183020"]Bende zayiflamayla ilgili pek cok kitap var,kisisel gelisim de var.Firsat bulunca yazacagim size adlarini.Kitaplarim okunmamis gibidir,bu konuda cok titizim.Ayrica romanlar da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?