Ben mide katlama ameliyatı oldum 120 kg dan 92.5 kgya düştüm ve tam 9 ay sonra hamile kaldım şuan 3.5 aylık hamileyim ve 94.5 kg oldum. Benim gibi yada buna benzer hamile olan ve doğum yapan varsa hikayelerini bekliyorum arkadaşlar . Bu güne kadar benle aynı duurumda kimseyle tanışmadım. Lütfen paylaşalım bende yanlız kalmak istemiyorum
Ben mide katlama ameliyatı oldum 120 kg dan 92.5 kgya düştüm ve tam 9 ay sonra hamile kaldım şuan 3.5 aylık hamileyim ve 94.5 kg oldum. Benim gibi yada buna benzer hamile olan ve doğum yapan varsa hikayelerini bekliyorum arkadaşlar . Bu güne kadar benle aynı duurumda kimseyle tanışmadım. Lütfen paylaşalım bende yanlız kalmak istemiyorum
geçmiş olsun vede bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun.bu ameliyatı yeğenimde olacak daha 22 yaşında boyu uzun kilosunu söylemez ama 130dan fazla galiba.şikayetleriniz oldumu sağlık durumunuz etkilendimi merak ediyoeum.birde nerede ameliyat oldunuz yeğenim şişli etfalde olacakmış.herhangibir tavsiyeniz vereceğiniz bilgi fikir varsa faydalı olur.teşekkürler