• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayiflatan lahana corbasi deneyimleri

farkettim ki bir çok şeyi denemişim kilo vermek için :)
ben içine havuç kereviz soğan dmates falan da atıyordum içilesi bir hale geliyordu.
ama uzun süreli yapılacak bişey değil tabi

Kimyon atınca yenilebilir oluyodu aklıma geldi yine o tat ıyyyy. Yaşamaktan soğumuştum ama dayanabiliyosan gerçekten zayıflatıyo.

Beni tadı çok rahatsız etmedi. Kimyon denemedim ama Bol limon ve nane ile iyi oluyor. Önemli olan sonuç almam.
Aynı çorbadan mı bahsediyoruz acaba. Kereviz, lahana, maydonoz, soğan, yeşil soğan, yeşil biber gibi hatırlıyorum hepsini haşlayıp blenderdan geçirmiştim.

Aynı çorbadan mı bahsediyoruz acaba. Kereviz, lahana, maydonoz, soğan, yeşil soğan, yeşil biber gibi hatırlıyorum hepsini haşlayıp blenderdan geçirmiştim.
bunu içip başka bir şey yemiyorsanız vermeniz normal neredeyse sıfır kalori yağda konulmuyor heralde

bunu içip başka bir şey yemiyorsanız vermeniz normal neredeyse sıfır kalori yağda konulmuyor heralde
Bu diyet internette var canım mesela bir gün sadece salatalık yiyebiliyosun ya salatalığı yemiyosun bildiğin yalıyosun :D
Ben çorbayı içmektense aç kalmayı tercih ettiğimden epey bi kilo vermiştim.

Back
X