zayıflık ve pco

esmer yarim

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
8
3
6
33
ben 162 cm ve 44 kiloyum aynı zamanda pcoluyum. 3 senedir evliyim 2 senedir çocuk istiyoruz ama olmadı şimdi klomen kullanıyorum. benim gibi zayıf ve pco olup hamile kalan varmı?

ben 162 cm ve 44 kiloyum aynı zamanda pcoluyum. 3 senedir evliyim 2 senedir çocuk istiyoruz ama olmadı şimdi klomen kullanıyorum. benim gibi zayıf ve pco olup hamile kalan varmı?

Mrb canim ayni sorun bende de var 1.58 boy ve 45 kiloyumm 1 yillik evliyim ocakta gebelik yasadim ama dusukle sonuclandi . 7 aydir da deniyoruz olmuyor malesef.

zayıfım, pcoluyum 2 senedir, 1 senedir korunmuyorum olmadı, sallamıyorum artık.
2 sene öncesine kadar pco yoktu bende.

ben 2 senedir korunmuyorum ama eşim askere gittiği için tedavi başlayamamıştık cuma günü kontrolüm var inş.büyümüstür yumurtam...rabbim hepimize bebişler nasip etsin inş...akrabalarım birazda zayıflığımı öne sürüyolar iyice moralim bozuluyo(

Selam ben 17 yaşından 22 yaşına kadar pco sebebiyle doğum kontrol hapı kullandım içmeden adet olamıyordum.zayıftım ama pcoluydum.Sonra 23 yaşımda ilacı bırakınca hamile kaldım ve doğum yaptım. Adetlerim günü gününe geldi normal doğum da kurtuldum pco dan doktorlar öyle dedi.sonra oğlum 5 yaşına girince 2. bebeği istedik ve 4 kere daha hamile kaldım ama hep düşükle sonuçlandı .hala zayıfın 1.65 boy 50 kilo falanım.bugün doktora muayene oldum son kimyasaldan sonra adet olamadığım için ve pco dedi ultrasondada gösterdi küçük küçük kistlerim olmuş seneler sonra yine pco luyum inşallah tekrar anne olabilirim.Doktora dedim ee nasıl olacak şimdi doktorda dedi bak kaç kere hamile kalmışssın demekki hamile kalınabiliyor nasip

bugün doktor bana dedi ki pco da kesinlikle kilo almamalısın zayıf olmak iyiymiş pco nun olumsuz etkileri azalıyormuş...Bakma sen o bilmişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…