• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıfmak isteyenler burayaaaaaa:)

İyi geceler bende varım arkadaşlar. Artık bu gunden güne artan bu kilolara dur demenin Zamanı geldi sanırım.yarın itibariyle bende başlıyorum diyete sizler gibi
Umarim dilediğimiz gibi olur sonuçlar

Tam bir yıl önce doğum yaptım. Zaten kilolu birsekilde hamile kalmıştım doğumla birlikte daha da artti süt olsun diye yenilen şeylerle. En sonunda birkac gun once diyetisyen e gittim ve sonuç acayip kötü çıktı. Tok karninaydim 81.9 kilo çıktım. Aynı zamanda da kolesterolda çok yüksek çıktı. Bor an önce kolesterol u düşürüp, 15 Kilo vermek istiyorum. Aylar bile alsa hedefime ulaşmak için elimden geldiğince çaba ve sabır göstereceğim inş arkadaşlar. Benim hikayem bu

Günaydın kızlar bende katılmak isterim aranıza benimde doğum kilolarımdan kurtulmak gerek 8 kilo :(
Beraber ortak haftalık bişeler yapalım isterseniz?

ben yoğurt kürüne başladım ama tadı çok kötü ne kadar dayanabilirim bilmiyorum:KK42: diyetisyene giden var mı ben çalışıyorrum sizde durumlar neler

Öğretmenim ben oğlum hasta olduğu için rapor aldım evdeyim diyetisyene gitme fırsatım olmadı ben geçen hafta başladım aslında ama tam bi diyet gibi olamadı annemde kaldığım için dikkat ettim sadece 1 kilo verdim ama devam ediyorum spor yapmam gerekiyor ama onu bi türlü yapamıyorum işte

peki günde 2 litreye yakın su içtiğiniz halde mi verdiniz 1 kiloyu yoksa su kaybı mı?

ben yoğurt kürüne başladım ama tadı çok kötü ne kadar dayanabilirim bilmiyorum:KK42: diyetisyene giden var mı ben çalışıyorrum sizde durumlar neler
Kaç kilosun canım sen?
peki günde 2 litreye yakın su içtiğiniz halde mi verdiniz 1 kiloyu yoksa su kaybı mı?
Evt canım 2 en az iki litre su içtim ama verdiğim kilonun yağdan gittiğini düşünöüyorum yinede ödem filan olabilir

bende tiroit olduğu için kolay veremiyorum cnm o yüzden sabah 6.50 de bir kupa maydonoz suyu içtim ödem attırması için(kupam 2 su bardağından 2 parmak eksik alıyor)

biraz önce uyandım ve aynı kupa ile yeşil çay içiyorum daha sonra 2 gibi 1 fincan sade türk kahvesi içicem ve 2.30da bir adet salatalık yicem

Bende tiroit ameliyatı olmuştum evlenmeden önce sonrasında çok fazla Kilo aldım..tiroit hastaları özellikle hipotiroidi olanlar Kilo vermesi daha yavaş oluyor malesef. Tabİ imkansız değil.

Aslında biraz spor destekli diyetimizi yapsak verebiliriz arkadaş lar hepimiz bence

nasıl bir yol izleyelim arkadaşlar benim sağlam 5-6 kilo vermem geekiyor:KK43: bende gebelik düşünüyorum ama öncesinde zayıflasam iyi olacak
Gebelik düşünüyorsan canım bennce Kilo verip öyle kal. Ben doğumdan sonra hem iş hem çocuk hem ev derken gider kilolar dedim dikkat etmedim. Şu an ki durumum 82 Kilo.

Gebelik düşünüyorsan canım bennce Kilo verip öyle kal. Ben doğumdan sonra hem iş hem çocuk hem ev derken gider kilolar dedim dikkat etmedim. Şu an ki durumum 82 Kilo.
aynen bende hem iş hem ev fazla dikkat edemiyorum en azından çocuk yokken zayıflayım öyle üşüneyim çocuk dedim ama kilo vermek ne mümkün :(

bende katılırımmmm
ben geçen hafta tam bugün başladım 1 kğ verdim.nasıl dersiniz.sabah mutlaka bir yumurta biraz peynir ve çay başka hiçbirşey yok saat 11 gibi bir türk kahvesi şekersiz öğlen 30 dk yürüyüz sonra yulah ve cornflaks yedim diyet sütle akşamda şimdi evde az yağlı sebze veya ızgara et yiyiycem
hııııı en önemlisini unuttum
1 kaşık sirkeye 1 çay kaşıgı bal ve su hersabah ve gece yatarken içiyorum birde yeşilçay tabikisi

varsa etkili bir yöntem deneyebilirim benimde 4 kilo vermem lazım 64 idim 63 indim 59- olmam gerekiyor.

kızlar birde hurma yoğurt dieti duydum oda kafama yattı.inceleyin isterseniz ama hergün aynı şeyleri yemek beni sıkıyor.

Back
X