Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba cnm bnde yarından itibaren diyete başlayacağım istersen destek olabilirim sanaarkadaşlar birlikte birbirimize destek olup zayıflayalım ben tek başıma başaramıyorumyardım lütfen
hadi destek bekliyorum tabi:) neler yapıyorsunmerhaba cnm bnde yarından itibaren diyete başlayacağım istersen destek olabilirim sana
Kaç kilosun canım sen?ben yoğurt kürüne başladım ama tadı çok kötü ne kadar dayanabilirim bilmiyorumdiyetisyene giden var mı ben çalışıyorrum sizde durumlar neler
Evt canım 2 en az iki litre su içtim ama verdiğim kilonun yağdan gittiğini düşünöüyorum yinede ödem filan olabilirpeki günde 2 litreye yakın su içtiğiniz halde mi verdiniz 1 kiloyu yoksa su kaybı mı?
ben 66 kiloyum. bence de yağdan gitmiştir :)Kaç kilosun canım sen?
Evt canım 2 en az iki litre su içtim ama verdiğim kilonun yağdan gittiğini düşünöüyorum yinede ödem filan olabilir
Gebelik düşünüyorsan canım bennce Kilo verip öyle kal. Ben doğumdan sonra hem iş hem çocuk hem ev derken gider kilolar dedim dikkat etmedim. Şu an ki durumum 82 Kilo.nasıl bir yol izleyelim arkadaşlar benim sağlam 5-6 kilo vermem geekiyorbende gebelik düşünüyorum ama öncesinde zayıflasam iyi olacak
aynen bende hem iş hem ev fazla dikkat edemiyorum en azından çocuk yokken zayıflayım öyle üşüneyim çocuk dedim ama kilo vermek ne mümkünGebelik düşünüyorsan canım bennce Kilo verip öyle kal. Ben doğumdan sonra hem iş hem çocuk hem ev derken gider kilolar dedim dikkat etmedim. Şu an ki durumum 82 Kilo.