zebos. ..

Moonlight

Huzur'da..
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
1.530
64
688
Son iki yıldır hamilelik doğum nedeniyle ara sıra girdiğim kk da dün çok üzücü bir haber okudum. Zebos vefat etmiş. Oysa yaklasik iki yıl önce film odasına muhteşem yüzyıl yüzünden tartışma yaşamıştım kendisiyle. Sıradan bir tartışmaydi. Keşke olmasaydı. Zamanı keşke geriye çevirip helallik alabilseydim. Onun adına açılan konu kapatılmış. Bu da kapatılır belki. Icim de tutamadı. Benim için sanki kk öksüz kaldı.

Son iki yıldır hamilelik doğum nedeniyle ara sıra girdiğim kk da dün çok üzücü bir haber okudum. Zebos vefat etmiş. Oysa yaklasik iki yıl önce film odasına muhteşem yüzyıl yüzünden tartışma yaşamıştım kendisiyle. Sıradan bir tartışmaydi. Keşke olmasaydı. Zamanı keşke geriye çevirip helallik alabilseydim. Onun adına açılan konu kapatılmış. Bu da kapatılır belki. Icim de tutamadı. Benim için sanki kk öksüz kaldı.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun tanımıyordum ama öğrenince çok etkilendim ve çok üzüldüm huzur içinde yatsın.

Aklımdan çıkaramadım.Evde dolaşırken aklıma geliveriyor.Umarım hepimize helal etmişdir hakkını

şok oldum şu anda
en son haber alınamamıştı demek vefat etmiş
çok üzüldüm :(
Allah rahmet eylesin :(

Gelirsin, kafani dinliyorsundur diye icimden gecirmistim ama oyle degilmis. Bir kac konuda bana arka cikmistin. Yorumlarin sert gibi gorunsede yumusacik bir kalbin vardi. Mars in 7 . evde sen soylemistin bunu. Evlenmeyi de cok istiyordun. Keske kismet olsaydi be guzelim. :43:Umarim baska acilardan dolu dolu bir hayatin olmustur.

Ruhun şad, mekanin cennet olsun. Nur icinde yat.:nazar: Seni ozlememek mumkun degil ama bu bir veda da degil. :16:

Back
X