Zehir oluyor

S0nsuza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
55
29
3
Arkadaslar ben normaldede takintili bir insanim. Eskiden bir donem depresyon gecirdim yani psikolojik sorunlarim oldum ama 6 aylik bir surecle depresyondan tamemen kurtulmustum. Ama takinti kisiligim hep ayni ciddi gunluk sorunlar yaratmiyor ama endiseli biriyimdir.

Benim salonda nisanim oldu cok sukur guzel bir nisan ama oncesinde mutlu ve heyecanli olan ben nisana 3 gun kaladan baslayip nisan sonrasina kadar canavara donustum, stress topu oldum, nisani iptal etmeyi dusundum bu strese bunyem dayanmayacak diye, agladim ettim yani bu guzel gunu kendime zehir ettim.

Aylar sonraa dugunum var yine aynisi olacak diye korkuyorum, strese dayanamiyorum en mutlu olacagim gunler hatta saatler oyle olmuyor malesef

Boyle bir sebepten psikologa gitmeyi dusunmuyorum ama kendi icimdede halledemiyorum
Ben ne yapmaliyim sizce?

Psikoloğa git bence hafife alma benim psikolojik şikayetlerim yoktu ama o stres benim de bünyeme ağır geldi simdi ki aklım olsa gider tedbir alırdım en önemli ve en güzel günümü zehir ettim kendine diyorum hep

Psikoloğa git bence hafife alma benim psikolojik şikayetlerim yoktu ama o stres benim de bünyeme ağır geldi simdi ki aklım olsa gider tedbir alırdım en önemli ve en güzel günümü zehir ettim kendine diyorum hep

sen neler hissettin peki canim, etkisini nasil hissettin

sen neler hissettin peki canim, etkisini nasil hissettin
Ağır stres ama klasik düğün stresiydi benimki sakin bir yapım olmasına rağmen düğüne az bir zaman kala öfke nöbetleri geçiriyordum alınganlık desen tavan eşime kök söktürmüştüm resmen tabi aileme de

Kendini en iyi sen tanırsın...günün mahvolacaksa kesinlikle önlemini al...

bende ofke nobetleri geciriyorum sevdiklerimi yok yere kiriyorum bu seferde sucluluk duygusundan mutsuz oluyorum boyle nasil desem benimki donme dolap gibi, olumsuz dusunceler ve olumsuz duygular hep birbirini kovaliyor

Sıkıntılı bir nişan sureci mi oldu psikolojik olarak zayifsaniz zor atlatiyorsunuzdur,dugunde de aynı sıkıntılar yaşanırsa yine aynı olabilir.psikologa giderseniz belki psikolojinizi guclendirmeye yardımcı olur.

bende ofke nobetleri geciriyorum sevdiklerimi yok yere kiriyorum bu seferde sucluluk duygusundan mutsuz oluyorum boyle nasil desem benimki donme dolap gibi, olumsuz dusunceler ve olumsuz duygular hep birbirini kovaliyor
Evet o yok yere kırıp sonradan suçluluk duygusu hissetme olayı bende de oluyordu işte ama şöyle bir şey var düğünden sonra eşimle gelinligimi iade etmeye gittiğimde gelinlikçim bana bu evli çiftler hep aynı oluyor düğün öncesi gerginlik stres düğünden sonra relax sanki sırtından koca bir yükü atmış gibi hissediyorsun dimi dedi gercektende öyleydi benim bunun haricinde bir problemim olmadığı halde bu süreç bu kadar sancılı geçtiyse seninki daha zor geçebilir en azından düğün öncesi ve düğün esnasında olabilecek stres sıkıntı için tedbir almaya bak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…