Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7haftama yeni girdim ayağa hiç kalkamıyorum bir öksürük tutuyor mide bulantısı kusma yok tam bayilacakken kendimi cekyata bırakıyorum kassik ağrım var şiddetli değil sanki bütün gücüm gitti
İlk aylar zehirleme olmuyor diye biliyorum kemikleri falan oluşunca zehirliyor şuan daha minicik oldugu için sorun olmaz tabi doktor degilim içiniz rahat etmesi için doktora gidin
İlk aylar zehirleme olmuyor diye biliyorum kemikleri falan oluşunca zehirliyor şuan daha minicik oldugu için sorun olmaz tabi doktor degilim içiniz rahat etmesi için doktora gidin
Teşekkür ederim cumartesi gel dedi çok ağrı olunca geçen haftada iki farklı doktora gittim bir kere düşük yaptım çok korkuyorum birden panik atak geçiriyorum
O haftada zehirleme olmazmis 11 haftalık bebegimin 9.haftada kalbi durmuş doktor endiselenme anneye zarar vermez zehirlenme durumu vs olmaz bu haftalarda demisti.
O haftada zehirleme olmazmis 11 haftalık bebegimin 9.haftada kalbi durmuş doktor endiselenme anneye zarar vermez zehirlenme durumu vs olmaz bu haftalarda demisti.
Geçmiş olsun cabucacik kucaginiz dolsun geçen sene bende 7 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum kanamam çok olunca ozaman bana doktor çok kustugumdan zehirleniyorsun dedi aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
Geçmiş olsun cabucacik kucaginiz dolsun geçen sene bende 7 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum kanamam çok olunca ozaman bana doktor çok kustugumdan zehirleniyorsun dedi aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
banada söyle söylendi tam olarak. Cumadan gittim p.tesine kürtaj planladık endiselenme bu haftalarda bu surede zehirlenme olmaz. Belki bna demek istedigi 2 günde bişey olmazdi