zekai tahir burak hastanesi nüvit birgili

desiseco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
16
0
36
35
Ankara
arkadaşlar ztb hastanesi doktoru nüvit birgilinin özel muayanesine gitmek istedim. aradım fiyat 180tl dedi her zaman muayanesine çağırmıyormuş. hastanede bakıyormuş. ama doğuma girmiyor sanırım. başka doktora yönlendiriyormuş. girmiş kadar oluyor dedi sekreteri. bunlar sekreterinden aldığım bilgiler. çok ii bir doktormuş ama karar veremedim. sizin bilgilerinizi bekliyorum.

ben 6bucuk aylık hamileyim 3 ay Nüvit Birgili ye gittim ve çok pişmanım.Şehirdışından geldiğimi söylememe rağmen gereksiz uzatmalar ve testler yaptırıp durdu, her gittiğimde haftamı şaşırttı, onun yüzünden şeker yüklemesi zamanım geçidu. verdiğiniz 180tl ancak 2 muayene geçerli sonra size çok çirkin davranıo ve kesinlikle hiçbir hastasını hatırlamıyo,şikayetçi olan biçok kişi var.Kafanızdaki soruları,korkularınızı,endişelerinizi konuşabileceğiniz bir dr kesinlikle değil.Üzülmek istemiyorsanız sakın gitmeyin beni bu halimle çok ağlattı...

benim oğlum 3 buçuk yaşında .nüvit abla başından beri doktorumdu.çok ama çok menunum.ve onu çok seviyorum.kesinlikle tavsiye ederim..

benim oğlum 3 buçuk yaşında .nüvit abla başından beri doktorumdu.çok ama çok menunum.ve onu çok seviyorum.kesinlikle tavsiye ederim..

arkadaşlarr yukardakı yorumalrı okuyunca gıdıp gıtmemek arasında kaldım.Kımı cok ı ılgılı doktor dıyo kımı para tuzagı ne yapayım randevu alayımmı almayımmı??? yardımalrınızı beklıyroumm

27 haftalık hamileyim gidiyorum ama hiç memnun değilim. ne soru sorulabilecek bir doktor nede ilgili. saçma sapan işlemlerle uzatıyorda uzatıyor. aklıma takılan hiç bir soruyu rahatca soramıyorum. başka bir hastaneden başka birdoktordan randevualdım değiştireceğim inşallah. ve doğuma girmemeside ayrı bi sorun.

Arkadaslar hgs filmi çektirmem gerek ama vajinusmis hastaligindan yeni kurtuldum ve anestezili istiyorum ama her yerde çok pahalı UCUz onereceginiz bir yer varmi

Zekai Tahir gibi berbat bir hastane yok.
İlk bebeğimi orda yaptım.
Sanci çekerken insani azarlaıyorlar doktorlar.
Duyduğum lafi asla unutmuyorum
Ne bagırıyosun yaparken bize mi sordun.
Eltim de orda yaptı ölüyorum demiş olursen morg da var kuvöz de var demişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…