M milasis Guru Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2009 566 0 316 Ankara 1 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi milasis #1 ıkızlerıme hamıleyım, ankaraya gitmem gerekıyor.özelde bıkac dr.ısmı buldum fakat zekai tahirin perinatoloji birimini de övüyorlar.giden varsa fikierlerini almak ıstıyorum..hangı doktora gıdıyorsunuz? sımdıden tesekkürler
ıkızlerıme hamıleyım, ankaraya gitmem gerekıyor.özelde bıkac dr.ısmı buldum fakat zekai tahirin perinatoloji birimini de övüyorlar.giden varsa fikierlerini almak ıstıyorum..hangı doktora gıdıyorsunuz? sımdıden tesekkürler
ilkduyansenol kaça bölünebilirim Kayıtlı Üye 7 Eylül 2012 5.285 4.041 173 1 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi milasis #2 valla benim hayatım boyunca en büyük pişmanlığımdır o hastane birde ikiz hamilesiniz seçiminizi çok iyi yapmanınızı tavsiye ederim
valla benim hayatım boyunca en büyük pişmanlığımdır o hastane birde ikiz hamilesiniz seçiminizi çok iyi yapmanınızı tavsiye ederim
M milasis Guru Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2009 566 0 316 Ankara 1 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi milasis #3 anladım canım..ben de şaşırdım ne yapacagımı...tavsıyelerı beklıyorum....
ilkduyansenol kaça bölünebilirim Kayıtlı Üye 7 Eylül 2012 5.285 4.041 173 1 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi milasis #4 Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almanızı nasip etsin,çoğu zaman herşey bahane oluyor ama yinede tedbir almakta fayda var ileride keşke dememek için ben yaşadığım sürece bu kelimeyi çok kullanıcam.
Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almanızı nasip etsin,çoğu zaman herşey bahane oluyor ama yinede tedbir almakta fayda var ileride keşke dememek için ben yaşadığım sürece bu kelimeyi çok kullanıcam.