Zekai Tahir Burak'ta doğum yapan, yapmayı düşünen var mı?

zeynnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
287
3
118
Diğer
hamileliğimin 5. haftasını henüz tamamlamadım ve önümüzdeki cumadan iitibaren ankarada olucam ve doktor kontrollerime düzenli bi şekilde başlıycam arkadaşlar. zekai tahir burak a gitmeyi düşünüyoruz. daha önceden bu hastaneye dair tecrübesi olanlar var mı? doktorlar nasıl? benim için doğum anı, sonrası ve öncesinde bekleyeceğimiz oda olayı da önemli. ne dersiniz arkadaşlar rahat edebilir miyim bu hastanede? şimdiden teşekkürler

merhabalalar ALLAH kolaylık versin hamileliginizde inşallah.ben zekai tahir hastahanesini gayet iyi bilen
hem normal dogumla,hem sezaryenle orada dogum yapmış arkadaşlarım olarak ben orayı öneriyorum.ilgililer,fakat öle dogum öncesi aldıkları özel bir oda yok.özel bir ilgi yok,özel doktorunuzda sezeayen olursa tarihi belli oldugu için belki nöbetini ayarlar fakat normal doguma ayarlayamaz.ben 17 haftalık hamileyim,orada düşünüyordum fakat benim riskli gebelik oldugu için özelde yaptırmaya karar verdim.

teşekkürler bütün güzel dileklerinizi sizin için de diliyorum. tam da duymak istediğim tarzda bir cevap verdiniz çok teşekkürler. söyledikleriniz doğumum hakkında yönlendirici olacak

teşekkürler bütün güzel dileklerinizi sizin için de diliyorum. tam da duymak istediğim tarzda bir cevap verdiniz çok teşekkürler. söyledikleriniz doğumum hakkında yönlendirici olacak

selam ben de ilk kez geçen hafta ilk muayeneme oraya gittim bundan sonra da oraya devam etmeyi düşünüyorum bilgilerimizi paylaşalım mı benim daha 6-7 haftalık, yani yolum uzun
bu arada her ikimize de hayırlı olsun

Son düzenleme:
Kötümser olmak istemiyorum ama ZTB Yeni doğandaki enfeksiyon skandalından sonra tırstım ben. SGK Özel hastanelerde belli miktarı karşılıyor daha iyi bir hastane araştırın derim. Naçizane fikrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…