Zeki Akkum Tüp bebek

Esmerkut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
16
13
88
28
Merhaba kızlar tüp bebek sürecine yeni gireceğiz. Bahçeci grubundan Dr. Zeki Akkum’da tedavi olan var mı memnun kaşdınız mı?

Merhaba canım bende 2023 de yaptım 4.denememdi negatif oldu.İki dondurulmuşum vardı ama kaliteleri çok kötüydü diye kullanmayacağım.Dpktor dan yana bir sıkıntım olmadı yani iyilerdi ama maalesef olumsuz oldu

Merhaba bende zeki hocaya gitmeyi düşünüyorum transfer ilaçlar toplam ne kadar tuttu acaba

Ben de eylül ekim gibi düşünüyorum geçtiğimiz hafta danışmanla görüştüm ilaçlar hariç 111 bin ilaçlar da 30-40-50 bandında yumurta durumunuza göre değişebilir dediler

Memnunum. İlk denemem pozitif aldım çok şükür. Sadece maddi olarak negatif tarafları oldu.

Allah gönlüne göre en doğru zamanda nasip etsin inşallah

Canım bahceciler de genel olarak fiyat aynı 111 bin tedavi parası deniliyor ama ekstraya cok giriliyor ilk muayene ücreti 5200 + kan testi 3000+ rahim dinlendirme 20.000+ embriyo glue diye rahim yapistirici 8900+ tutunsun diye bi serum yapiyorlar 5800 mu neydi ilaçlar da yaklaşık 50-60 bin histeroskopi yaparsa çeşit çeşitleri var en pahalısı 70.000 amh düşükse havuz yaparsa ekstra 80.000 genetige gonderirse 25.000 mi neydi tam hatırlamıyorum öyle tabi herkese hepsini yapmıyorlar hastaya göre değişiyor

Memnunum. İlk denemem pozitif aldım çok şükür. Sadece maddi olarak negatif tarafları oldu.
Yaaa yakın zamanda mı yaptırdınız acaba ne kadara mal olsu
Maşallah maşallah bakalım bizden neler isteyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…