Ben memnun kalmadımMerhaba kızlar tüp bebek sürecine yeni gireceğiz. Bahçeci grubundan Dr. Zeki Akkum’da tedavi olan var mı memnun kaşdınız mı?
Merhaba canım ben şu an 18. Haftadayım ilk denemem zeki hocada tuttu çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahMerhaba kızlar tüp bebek sürecine yeni gireceğiz. Bahçeci grubundan Dr. Zeki Akkum’da tedavi olan var mı memnun kaşdınız mı?
Çok teşekkür ederim yaa biz de testlerimizi yaptık gün alacağız inşallahMerhaba canım ben şu an 18. Haftadayım ilk denemem zeki hocada tuttu çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Neden peki yaBen memnun kalmadım
Allah gönlüne göre en doğru zamanda nasip etsin inşallahMerhaba canım bende 2023 de yaptım 4.denememdi negatif oldu.İki dondurulmuşum vardı ama kaliteleri çok kötüydü diye kullanmayacağım.Dpktor dan yana bir sıkıntım olmadı yani iyilerdi ama maalesef olumsuz oldu
Yaaa yakın zamanda mı yaptırdınız acaba ne kadara mal oldu?Memnunum. İlk denemem pozitif aldım çok şükür. Sadece maddi olarak negatif tarafları oldu.
Su an başlangıç 115bin. İlaçlar hariçYaaa yakın zamanda mı yaptırdınız acaba ne kadara mal oldu?
Yaaa yakın zamanda mı yaptırdınız acaba ne kadara mal olsuMemnunum. İlk denemem pozitif aldım çok şükür. Sadece maddi olarak negatif tarafları oldu.
Maşallah maşallahCanım bahceciler de genel olarak fiyat aynı 111 bin tedavi parası deniliyor ama ekstraya cok giriliyor ilk muayene ücreti 5200 + kan testi 3000+ rahim dinlendirme 20.000+ embriyo glue diye rahim yapistirici 8900+ tutunsun diye bi serum yapiyorlar 5800 mu neydi ilaçlar da yaklaşık 50-60 bin histeroskopi yaparsa çeşit çeşitleri var en pahalısı 70.000 amh düşükse havuz yaparsa ekstra 80.000 genetige gonderirse 25.000 mi neydi tam hatırlamıyorum öyletabi herkese hepsini yapmıyorlar hastaya göre değişiyor
Yogun oldugu için ilgilenmiyorlar hep para herseyNeden peki ya
Sen neden dolayı yaptin cnm tüp bebek ne güzel olumlu olmuş seninkiMerhaba canım ben şu an 18. Haftadayım ilk denemem zeki hocada tuttu çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?