Zeki Akkum

Ben diyarbakırda hakan çoksuer e yaptrdim çok şükür şuan 26 haftalık ikizlere gebeyim bi tanıdığımda zeki akkuma yaptırdı şimdi bebeğini kucağına almak için gün sayiyo iyi bir doktor diye duydum hep

Diyarbakır bahçeci tüp Bebek merkezi Zeki Akkum da tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olan varmı bir yola giriyorum desteklerinizi ve önerilerinize ihtiyacım var 💓
Merhaba canım bende 2 Aralık'ta muayeneye gitcem zeki beye siz gittiniz mi nasıl memnun kaldınız mı acaba bilgi alabilir miyim

Tüp bebek toplam 15 bin 7 tane embriyom vardı onları dondurduk 5 binde onlara ödedim ama şuan bu fiyata asla yapmazlar dolarla aliyosunuz çünkü ilaçları falan

Kızlar bende adetimle Zeki beyde tedaviye başlayacağım bana çok olumlu geldi neden böyle söyleşiniz

Kızlar bende adetimle Zeki beyde tedaviye başlayacağım bana çok olumlu geldi neden böyle söyleşiniz
Vala ben memnunum herkeste aynı sonucu almaları mümkün olmuyor nasip meselesi ben tedavi oldum ve yumurtalarim toplandı sadece 1tane dollendi ve donduruldu 3. Gün iyi kalite dendi polip var histeroskobi olduktan sonra transfer olacak inşaallah ben şimdiye kadar memnuniyetsizlik yaşamadım

Vala ben memnunum herkeste aynı sonucu almaları mümkün olmuyor nasip meselesi ben tedavi oldum ve yumurtalarim toplandı sadece 1tane dollendi ve donduruldu 3. Gün iyi kalite dendi polip var histeroskobi olduktan sonra transfer olacak inşaallah ben şimdiye kadar memnuniyetsizlik yaşamadım
Bende Aralık ayında görüştüm bu adetimle tedaviye başlayacağız ve ne zaman soru sorsam döndü sağolasın tedaviye başlamadığım halde

Bende Aralık ayında görüştüm bu adetimle tedaviye başlayacağız ve ne zaman soru sorsam döndü sağolasın tedaviye başlamadığım halde
Aynen o olsun çalışanlar olsun o kadar temiz güler yüzlü ne sorarsak soralım sıkılmadan cevap veriyorlar işte kuzenimde pazartesi yanında başladı oda memnun ya negatif olduğunda nasip Allah'tan dir kismette yokmuş deriz en azından emin ellerde tedavi oluyoruz

Bide galiba o arkadaşın yumurtası dollenmemis o yüzden böyle üzgün kim olsa böyle olur çünkü verdiğiniz bütün emekler transfer olmadan çöp oluyor oda kısmet Allah kimsenin emeğini boşa cikarmasin 🤲

Back
X