- 22 Mayıs 2018
- 109
- 17
- 98
- 33
- Konu Sahibi Nagihannnnnnnnn
Diyarbakır bahçeci tüp Bebek merkezi Zeki Akkum da tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olan varmı bir yola giriyorum desteklerinizi ve önerilerinize ihtiyacım var 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim kuzum benim Allah analı babalı büyütsün böyle hberler duymak benide umitlendiriyorZeki Akkum da tedavim yeni bitti, pozitif sonucu aldık çok şükürRabbim size de nasip etsin..
Merhaba canım bende 2 Aralık'ta muayeneye gitcem zeki beye siz gittiniz mi nasıl memnun kaldınız mı acaba bilgi alabilir miyimDiyarbakır bahçeci tüp Bebek merkezi Zeki Akkum da tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olan varmı bir yola giriyorum desteklerinizi ve önerilerinize ihtiyacım var![]()
Nedenini öğrenebilir miyim acabaMemnun kalmadım olumsu herşey en baştan 0
Neden memnun kalmadınız? Ben de gitmeyi düşünüyorum adet olduğumdaMemnun kalmadım olumsu herşey en baştan 0
Fiyatı size kaça mâl oldu acabaBen diyarbakırda hakan çoksuer e yaptrdim çok şükür şuan 26 haftalık ikizlere gebeyim bi tanıdığımda zeki akkuma yaptırdı şimdi bebeğini kucağına almak için gün sayiyo iyi bir doktor diye duydum hep
2022fiyatlari şöyle 14.750 sadece tüp bebek muayene ilaç dondurma hariç yani geçen sene fiyatının üzerine 5 bin TL gelmiş malesef ilaçları düşünemiyorum bende adet olunca baslicam inşaallah zeki beydeFiyatı size kaça mâl oldu acaba
Siz neden memnun kalmadınız acaba. Buraya böyle yaziyorsaniz sebebini de söylemeniz daha doğru olur. Şuan zeki beyde tedavi gören birisi olarak bunu okudum ve kendini kötü hissettim. Hassas konular olduğu için insan her türlü olumsuzluğa zaten açık.Memnun kalmadım olumsu herşey en baştan 0
Vala ben memnunum herkeste aynı sonucu almaları mümkün olmuyor nasip meselesi ben tedavi oldum ve yumurtalarim toplandı sadece 1tane dollendi ve donduruldu 3. Gün iyi kalite dendi polip var histeroskobi olduktan sonra transfer olacak inşaallah ben şimdiye kadar memnuniyetsizlik yaşamadımKızlar bende adetimle Zeki beyde tedaviye başlayacağım bana çok olumlu geldi neden böyle söyleşiniz
Bende Aralık ayında görüştüm bu adetimle tedaviye başlayacağız ve ne zaman soru sorsam döndü sağolasın tedaviye başlamadığım haldeVala ben memnunum herkeste aynı sonucu almaları mümkün olmuyor nasip meselesi ben tedavi oldum ve yumurtalarim toplandı sadece 1tane dollendi ve donduruldu 3. Gün iyi kalite dendi polip var histeroskobi olduktan sonra transfer olacak inşaallah ben şimdiye kadar memnuniyetsizlik yaşamadım
Aynen o olsun çalışanlar olsun o kadar temiz güler yüzlü ne sorarsak soralım sıkılmadan cevap veriyorlar işte kuzenimde pazartesi yanında başladı oda memnun ya negatif olduğunda nasip Allah'tan dir kismette yokmuş deriz en azından emin ellerde tedavi oluyoruzBende Aralık ayında görüştüm bu adetimle tedaviye başlayacağız ve ne zaman soru sorsam döndü sağolasın tedaviye başlamadığım halde
Bide galiba o arkadaşın yumurtası dollenmemis o yüzden böyle üzgün kim olsa böyle olur çünkü verdiğiniz bütün emekler transfer olmadan çöp oluyor oda kısmet Allah kimsenin emeğini boşa cikarmasinBende Aralık ayında görüştüm bu adetimle tedaviye başlayacağız ve ne zaman soru sorsam döndü sağolasın tedaviye başlamadığım halde