Zeki Akkum

Kizlar aranızda progestan 25 mg iğne alıp kullanmaya başlayan var mı. Bı kutuyu ne kadara aldınız acaba.
İnternetten bakabilirsin canım aynı olmuyor ama hemen hemen aynı bide zeki hocada tedavi olanlar merkezin yanında Büşra eczanesi var çok uygun ilaçları ben tanıdıktan sordu baya bir fark oluyor bilginiz olsun

Kafam baya bı karıştı . Bı yerde 225 bı yerde 250. Ege eczanesinden alıyordum bende. Bilemedim hangisi uyguna veriyor. Başka eczane daha uygun sandım sanki daha pahalıya aldım gibi . Tedavinin zorluğu yetmiyormuş gibi bı de kaziklanmayalim diye uğraşıyoruz.🥲

Kafam baya bı karıştı . Bı yerde 225 bı yerde 250. Ege eczanesinden alıyordum bende. Bilemedim hangisi uyguna veriyor. Başka eczane daha uygun sandım sanki daha pahalıya aldım gibi . Tedavinin zorluğu yetmiyormuş gibi bı de kaziklanmayalim diye uğraşıyoruz.🥲
Vala ben tanıdıktan sordurdum ilaçlarımı ilk ilaclarim 2900 dedi tanıdık Büşra eczanesi bana 2400 e verdi herkese indirim yapılıyor bide üstümde ne kart vardı ne nakit sorun değil dendi Mardin'e geldim ordan hesaba gönderdim arayıp acele etmeseydiniz bir daha ki gelisinizde verirsiniz dendi o kadar iyi ve anlayislilar gerçekten memnun kaldım q

Bide galiba o arkadaşın yumurtası dollenmemis o yüzden böyle üzgün kim olsa böyle olur çünkü verdiğiniz bütün emekler transfer olmadan çöp oluyor oda kısmet Allah kimsenin emeğini boşa cikarmasin 🤲
Amin inşallah ama dediğin gibi negatifte olsa elinden geldiğini yaptığını bilmek bile rahatlatıyor insanı inşallah tedavimizde güzel sonuçlar alırız maddi manevi yıpranmadan 🤲🏻

Vala ben tanıdıktan sordurdum ilaçlarımı ilk ilaclarim 2900 dedi tanıdık Büşra eczanesi bana 2400 e verdi herkese indirim yapılıyor bide üstümde ne kart vardı ne nakit sorun değil dendi Mardin'e geldim ordan hesaba gönderdim arayıp acele etmeseydiniz bir daha ki gelisinizde verirsiniz dendi o kadar iyi ve anlayislilar gerçekten memnun kaldım

Vala ben tanıdıktan sordurdum ilaçlarımı ilk ilaclarim 2900 dedi tanıdık Büşra eczanesi bana 2400 e verdi herkese indirim yapılıyor bide üstümde ne kart vardı ne nakit sorun değil dendi Mardin'e geldim ordan hesaba gönderdim arayıp acele etmeseydiniz bir daha ki gelisinizde verirsiniz dendi o kadar iyi ve anlayislilar gerçekten memnun kaldım q
Teşekkür ederim bilgi verdiginiz için. Bende bundan sonr Büşra eczanesini tercih edeceğim. Allah hepimize bu yolda güç ve sabır nasip eylesin. Amin.

Amin inşallah ama dediğin gibi negatifte olsa elinden geldiğini yaptığını bilmek bile rahatlatıyor insanı inşallah tedavimizde güzel sonuçlar alırız maddi manevi yıpranmadan 🤲🏻
Amin canım rabbim tüm isteyen kadınlara doğum sancısıni cektirsin 🥰💚

Kizlar progestan iğneyi alırken enjektörünu yanında verdiler mi. Yoksa ayrı ücret mi ödediniz. Bı kalın bı ince üç oluyor sanırım kullanırken.

Back
X