Zeki insanlar daha az seks yapıyor

BenBihter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
764
3
96
Eskişehir
ABD’nin Virginia eyaletindeki Fairfax Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmaya göre, zeki insanlar, zeka seviyesi düşük insanlara göre daha az seks yapıyor.

Profesör Tylor Cowen, okulda derslerde başarı gösteren öğrencilerin daha geç sekse başladıklarını öne sürdü. 13-18 yaş arası ve IQ seviyeleri 75-90 arası olan gençler, IQ düzeyleri 100’ün üzerinde olan yaşıtlarından daha fazla cinsellik yaşıyor. Harvard Üniversitesi öğrencilerine yapılan ankette ise, öğrencilerin sadece yüzde 59’unun seks deneyimi yaşadığı ortaya çıktı. Cowen’a göre, zeka seviyesi yüksek çoğu insan partner konusunda seçici, istenmeyen hamilelikler konusunda bilinçli ve zekalarını daha çok araştırmalara yönlendiriyor. Yapılan ankete göre, matematik bölümlerinde okuyan öğrencilerin yüzde 83’ü bakir veya bakire. Sanat bölümlerinde okuyanlarda ise bu oran yüzde 1’e düşüyortatlicadiarzu.
İlginç bir araştırma:mymeka:

Edindiğiniz bilgilerin tamamına katılıyorum.Doğruluk payı olduğunu düşünüyorum.Doktorumdan cinsel bilgiler aldığımda kendiside bana aynısını söylemişti.Zeki insanların cinselliğe odaklanamadığını belirtmişti.

zeki insanlar hayata farklı pencereden bakar ve bir anlık mutluluktansa uzun süren bir probleme yeni bir formül getirmek onları daha mutlu eder

kesinlikle katılıyorum zeki insanlar aklını bütün gün herşeye yordukları için sekse yoracak halleri kalmıyor. çocuk sayısı çok fazla olan ailelere bakın kaçı meslek sahibi kaçı aklını faydalı şeylere yoruyor aklı uçkuruna çalışıyor diye bi tabir warya aynen öyle....
keşke kocam biraz aptal olsaydı bazen onu boğmak istiyorumÇok üzgünüm çoook
a.s

Ya Zevk Meselesi Bu Iq La Bence Ilgisi Yok.az Sexs Yapanlar Zeki,düzenli Yapanlarda Aptalmi Yanii.alakasiz Bişey Bence.

arkadaşım sana katılmıyorum demekki sizin için sex çocuk doğurmak zeki olup dünyayı kurtarmaktansa zeki olmayıp eşimle sex yapmayı tercih ederim

Bence zekilik ile alakalı değil....
Bence hırs ile alakalı...
Hırs ama başarı hırsı kariyer hırsı ile alakalı yani...
Çok ders çok çalışan araştırma yapan bi insan sadece idealine odaklanır başka bir şey düşünmez....
Onun içinde sekse zaman kalmaz...
Yada seksi daha geri plana atar...
Ve böyle oluncada hemen zeki insanlar az seks yapar diye bi araştırma adı altında birşeyler yazılır...
Saçmaaaaa.

işte doru olan saptama bu =) kaydirigubbakcemile5

asosyal olmaktan kaynaklanıyor olabilir bazı kişilerde ama o da değerlendirmeye alınmayacak kadar az kişiler bence.

ayrıca ben şuna takıldım:
matematikte okuyanlar zeki,
güzel sanatlarda okuyanlar zeki değil mi ? kafamçokkarıştı

ne alaka ya??? sanat başlı başına zeka ve yaratıcılık gerektiren bişeydir. araştırma baştan yanlış...yasakkelime

:dilcikar:

üniversitede bunun anketi mi yapılmış şahsen biri gelip bana 'bakire misiniz?' diye sorsaydı öğrenciyken afallardım cevap veren öğrenciler de bir tuhafmış 'sana ne yahu' der geçerdim ben şahsen

bu öğrencilerle yapılan anket sonuçlarına da itibar etmem ben şahsen:roflol:

eeheh di mi bi de o yönü var naniknanik
saa ne ben yapıyo muyum ?
zaten ciddiye almamak lasım böle anketleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…