Zellda Teyze'mizin oğluşuma hediyeleri

seldus

♥ ♥ küçük paşam ♥ ♥
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
2.982
1
641
Zonguldak
zellda(selda )teyzemizin ve ceylin kızımın bize hediyeleri..süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz

canım adasım eline kesene yüreğine saglık cok mahcup ettin bizi..hepsi birbirinden güzel hala acıp acıp bakıyorum hepsine cok ama cook sevindik cok bğendik hepsini..o kadar cok şey göndermissinki eşim yaza kıyafet masrafından kurtuldum diye bayram etti::))))
zevkine düşüncene hayran kaldım rabbim kesenize bereket versin agzınızın tadı hiç bozulmasn....

işte bebeğimiz taaaaaaaaaaaaaa uzaklardan geleb cicileri zemuszemuszemuszemuszemuszemus
terliklerimiz
dscn0719d.jpg

dscn0720e.jpg

ayakkabimiz
dscn0721n.jpg

dscn0722o.jpg

dscn0724d.jpg

dscn0736g.jpg

dscn0725f.jpg

dscn0726k.jpg

deniz şortumuz

dscn0728v.jpg

dscn0727o.jpg

dscn0729h.jpg

dscn0730l.jpg

dscn0731v.jpg

dscn0735.jpg

dscn0737y.jpg

kaşıklı biberonumuza meyve yiyeceğine dişliğimize de bayıldık zemuszemus

dscn0732q.jpg

bu da benim hediyem :lepi::lepi:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dscn0733.jpg

güle gülekullanın canımm paşanda sende zemuszemus

seldacım kesene bereket tatlım ...

güle güle iyi günlerde kullanın selduşum,hepsi birbirinden güzel...

tsk ederim kızlar sartumuzla tshirt giydik bile cook yakıstı...tekrar tsk ederiz selda teyzemize..giydiği zamanda eklicem resimlerini:))))

tüm ciciler çokk güzelll güle güle kullanınn :smiley-cool::smiley-cool:
bu arada kaşıklı biberonuda kıskanmadık hiç :umursamaz:

aklinialirimsmile

seldacım çok güzel cicileriniz güle güle giyin iyi günlerde, zellda arkadasımız da zarafetini ve güzel yüreğini göstermiş yine, eline sağlık kesesine bereket.a.s.

hepsi birbirnden güzel valla. cok zevklimisin gercekten. cok hos hediye olmus.
kesene bereket allah daha cok versin insallah. olumunekankayizsmile

seldus sizde iyi günlerde kullanın insallah. fotografları bekliyoruz kaydirigubbakcemile2

herkese coook tsk ederiz evet ALLAH seldaya daha cok versin insallah... eklicem resimleri . yakında..:)))

tesekkur ederim hepinize,bugunlerde giremedim girmek istemiyorum esimin kanser oldugunu ogrendik cok kotuyum dualarinizi esirgemeyin lutfen daha fazla yazamayacagim size bilgileri iletirim lutfen dua edin kizim icin babasi icin.

zellda Rabbim şifa versin cnm güç kuvvet versin eşine kızına ve sana bağışlasın inşalalhh aramıza tekrar güzel haberlerle dönersin :Saruboceq:

tesekkur ederim hepinize,bugunlerde giremedim girmek istemiyorum esimin kanser oldugunu ogrendik cok kotuyum dualarinizi esirgemeyin lutfen daha fazla yazamayacagim size bilgileri iletirim lutfen dua edin kizim icin babasi icin.

canım acil şifalar,umarım iyi türlüsüdür. içinizi ferah tutun canım Allah yardımcınız olsun dualarımızdasın :Saruboceq:

zeldacım iyi düsünün iyi olun insallah. tabiki insan önce bir sarsılıyordur cok, ama simdi cok güclü olman gerekiyor ki esin senden güc alsın. Önemli olan positiv kalmak,icini ferah tut iyi seyler düsünün size iyi seyler gelsin. Umarım hemen atlatırsınız. Dualarımız sizinle.

Güzel haberlerinizi bekliyoruz insallah :Saruboceq:

zeldam cnm bnm allahım eşine tez zaamanda şifa versin cnm benim sen eşine çok destek ol eminim atlatıcaksınız bunuda rabbim dermansız dert vermez allahım melekleriyle yanınızda olsun ailenizin elimizden gelen bişi olursa seve seve yaparız cnm bnmmm

zellda canım neti yeni actım okyyunca sok oldum desem yeridir rabbim yardımcınız olsun şifa versin...insallah kötü deildir insallah en kısa zamanda atlatır..dualarımız hep sizinle olacak ........

hediyelere bayıldım! yusufuma da haktanıma da yakışırlaelaelaelaelae
zellda,geçmiş olsun çok...fazla ilerlememişse herhangi bir hastalıktan farkı yok artık kanserin..Allah acil şifalar versin...

hediyelere bayıldım! yusufuma da haktanıma da yakışırlaelaelaelaelae
zellda,geçmiş olsun çok...fazla ilerlememişse herhangi bir hastalıktan farkı yok artık kanserin..Allah acil şifalar versin...

tsk ederiz halası hele haktan bi gelsin hayırlısıyla sağsalim yengesi ana neler alır neler.....

Back
X