Bisküvi - Kurabiye Tarifi Zencefilli kurabiyeler :Üfff miss (Karky'nin sponsorluğunda ;)

teşekkürler ;)

ba ba ba baaaa sen:nazar::nazar::nazar:. yapmış da topik bile açmış.:confused:
tadı nasıl oldu bunun panpa?

yedikten sonra ses seda çıkmadı da senden sabaha kadar:KK47:
başarılar :KK45:
ya güzel oldu panpa kesinlikle denemelisin zencefilden maraz doğmaz:KK70:

kesin kendi kurabiyesinde zehirlenen ilk türk kadını olarak tarihe gecmekten korkmuştur :KK70::KK70:

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayn:KK67:

valla şu an balları börekleri götürdüğü kesin bize inat:KK70:
götüremem verdiğim kiloların birini almışım hayıııır:KK23:

Canım ellerine sağlık ilk denemen olmasına rağmen çok başarılı..
teşekkürler bebeğiiiim:KK68:
Çok güzel bir tarif..
Malzeme listesi ve anlatımında fotosunu çekip koymak iyi fikirmiş:KK48:
Ellerine sağlık..

sağol canım kolaycılıkla suçlandım ama o da benim farkım olsun :KK59::KK70:

sağol canım kolaycılıkla suçlandım ama o da benim farkım olsun :KK59::KK70:

Kolaycılık demeyelim de akılcılık olmuş kimse akıl edememiş işte sen akıl etmişsin:KK48:
Gerçi ben akıl etsem de eleştiri alırım endişesinden uzun uzun yazardım:KK48:

Kolaycılık demeyelim de akılcılık olmuş kimse akıl edememiş işte sen akıl etmişsin:KK48:
Gerçi ben akıl etsem de eleştiri alırım endişesinden uzun uzun yazardım:KK48:
öğrendim onu ben geç oldu bi sonrakine uzun uzun yazacam vallahi :KK22::KK70:

Hanımlaaaaa hanımlaaa öncelikle bu yarışma hakkında hiçbir fikrim yoktu ,hatta çorba yarışmasını duymuştum ama kurabiyeyi duyduysam da unutmuşum..Tesadüf bu ya bu akşam misafirim var yemeğe ,hazırlıklarımı yapıyordum baktım @KarKralicesi kurabiye yapmış whatsuptan havasını basıyor (eh işte malı ortada :KK70::KK70::KK70::KK70:)dedim bende girem yarışmaya,sevgili rakibem centilmenliğini göstererekten resimlerimi pc den bana aktarmayı sağladı sağolsun :KK36: bu arada ilk defa kurabiye yaptığımı söylemeden geçmeyeyim (belki artı puan olur :KK66: )

Tarife başlamadan önce bana güzel dostluklarını veren Candyshop ekibine teşekkürlerimi sunarım :KK66:Sizleri seviyorum iyi ki hayatıma girmişsiniz laaayn :KK37::KK68::KK15:

Yarışmacı arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum ilk 10 a girmeyeceğimi bilsemde zira üff dehşet diyeceğim kurbiler gördüm yine de şansımı deneyeyim dedim.

Eki Görüntüle 1366085

Eki Görüntüle 1366092

Eki Görüntüle 1366086

Eki Görüntüle 1366087

Eki Görüntüle 1366088

Eki Görüntüle 1366091

index.php

index.php
İnceledimdeee.. burda TEMBELLİK var nevrestee..hemde ne tembellik.. malzemeleri ve yapılışını kendi yazmamışşşş..çekmiş resmini yüklemişş..olmazz olamazzz.:mad::mad::mad:diskalifiyeee:KK53::KK53:

İnceledimdeee.. burda TEMBELLİK var nevrestee..hemde ne tembellik.. malzemeleri ve yapılışını kendi yazmamışşşş..çekmiş resmini yüklemişş..olmazz olamazzz.:mad::mad::mad:diskalifiyeee:KK53::KK53:
:KK59:la bi çekin be bi çekin be akıl ettim tarifi şlank diye yapıştırdım çalışın sizinde olsun...bu garıların haseti öldürcek beni:KK53::KK70::KK70::p:p