zengin olup bogaza nazir bir villada yasamak istiyorum;))

blueklbk

söylemek isteyipte söyleyemediklerim;(
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
394
77
13
37
Kizlar ne yalan söylüyüm insan tv izleyince renkli hayatlari gorünce kendininde olsun istiyor.altimda araba bogazda ev sonsuz kredi karti cocuklar kolejde dolabimda bir suru kiyafet keske olsa tabi kocamla mutlu ve saglikta oncelikk.ama hayal etmesi bile güzel.insan zenginleri kiskanmiyor degil yaniii düsuncelerimi paylasiyim dedim artik kocamla ilgili yazmaktan sıkıntı geldi.birazda hayalimi paylasiyim dedim;)))

Hic böyle hayalerim olmadi vallahi. Zenginleride hic kiskanmadim daha bu güne kadar

Basligi okuyunca guldum :). İns.İstedigin olur :) cok tatli ya

Bu yaşa kadar olmadıysa bundan sonra zor. Aileden kalıyor öyle zenginlik...hayır o kadar zengin biriyle evleneceğim desen de, onlar da benzer çevrelerden insanlarla evleniyor.

Hayal kurarken, kıskanıp üzülmüyorsan, bir de hayallerle gerçekten çok fazla vakit harcamıyorsan, çok da sorun yok :)

Son düzenleme:
Kim istemez yahu masmavi denize karşı kahve içmeyi. Çalışma derdi olmadan, parasal hesaplara girmeden yaşamayı.
Ben genelde önlerinden geçerken tarihi yalılara özenirim. Ama Allah'ın verdiklerine nankörlük etmemek şükretmek lazım. Dizilerde ki karakterler kadar kolay değil o hayatı elde etmek sonuçta.

Bütün diziler villada yalıda geçerse hayatı bu kadar kolay sanmak normal. Genelde ergen kızlarımız böyle hayaller kurar.

Para mutluluk değildir.
Bak o dizilere hergunlerı ayrı bır olay :))

Ben de her seferinde "Bu ev nasıl temizleniyor" diyorum. Vizyonsuzluk işte böyle bir şey. :)
5-6 odasına hiç uğramadığım bir evim olsun istemezdim açıkçası.
İnsanca yaşayacak şartlara sahip olmak yeterli.
Umudumdur ki çok çalışıp az kazanan az çalışıp çok çalışandan bir gün hesap sorsun.

büyük başın derdi de büyük olur...
o insanlar o varlığı elde edene kadar ne yollardan geçmişlerdir kim bilir, ayrıca onların da dertleri sıkıntıları vardır illaki... magazin basınına şöyle bir bakarsan, kiminin kocası torunu yaşındaki kızlarla birliktelik yaşıyor, kiminin çocukları uyuşturucu batağında, bazı ailelerinse gelirini gayri meşru yollardan yaptığı yazılır çizilir. varda var yani
çok zengin olsa da sanmam dertsiz insan yoktur
sokakta evsiz barksız kimsesiz insanları gördükçe halime şükrediyorum
para=%100 mutluluk değil benim için

Back
X