P paradises Guru Kayıtlı Üye 22 Ocak 2009 387 11 316 Denizli 13 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi paradises #1 canım dün yazını okudum .merak ettim güzel haberlerini yaz bize.:1hug:
Z zerbal Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2009 3 0 86 A.B.D. 13 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi paradises #2 Bu sabah hastanede detayli baktilar ve ne yazik ki bebegi goremediler. Kadin doktor vucudun bebegi bir sekilde disari attigini soylediler. Herseyin hayirlisi diyorum. Demek ki henuz bebek sahibi olmanin zamani gelmemis. Allah herkesin kalbine gore, hayirlisi ne ise onu versin. Guzel dilekleriniz icin tekrar tekrar tesekkurler.
Bu sabah hastanede detayli baktilar ve ne yazik ki bebegi goremediler. Kadin doktor vucudun bebegi bir sekilde disari attigini soylediler. Herseyin hayirlisi diyorum. Demek ki henuz bebek sahibi olmanin zamani gelmemis. Allah herkesin kalbine gore, hayirlisi ne ise onu versin. Guzel dilekleriniz icin tekrar tekrar tesekkurler.
kuzum Bu konida hassasum Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 8.474 280 698 13 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi paradises #3 Kişisel yazışmalarınızı özel mesajla yapın lütfen. Sitemizde kişiye özgü konu açmak yasaktıra.s