Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ZEVK SUYU İÇ ÇAMAŞIRINDAN GEÇEREK HAMİLELİĞE NEDEN OLUR MU
Bende ayni kafadan istiyorum
Canim benim bu kadar kolay olsa insanlar senelerce ugrasmaz hic korkma hayatina devam et sen ama diger ablalarinda dedigi gibi bu tur isleri birak yasin daha cok kucuk okuluna gelecegine odaklan kendine yazik edersin
Canim benim bu kadar kolay olsa insanlar senelerce ugrasmaz hic korkma hayatina devam et sen ama diger ablalarinda dedigi gibi bu tur isleri birak yasin daha cok kucuk okuluna gelecegine odaklan kendine yazik edersin
2 gündür bitmek bilmeyen telaşın var kaç kere yazılmış mümkün değil diye hala herkesten aynı cevabı istiyorsun hamile değilsin diye kaç cevap var say bence