Zevk Suyundan hamile kalınabilme ihtimali nedir ?

MustafaKemalci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
133
1
0
Diğer
Hocam merhaba.
İlişki sırasında erkeklerden gelen zevk suyuyla hamile kalınabiliyormuş.
Bu doğru mu ve eğer böyle birşey varsa riski yüzde kaçtır ?

(Şuanda çok ciddi grip oldum, raporluyum.2 yıllık evliyim.
Adetim 10 gün gecikti.Test yapmadım.Dolayısıyla ilaçta alamadım dr.da vermedi bu durumdan ötürü.
Geri çekilme yöntemiyl korunuyoruz çok ufak bir rsikimiz vardı ama adetime 1 hafta kalaydı bu risk.Birde 15 günde bir ilişki durumumuz oluyor, bu gecikmenin sebebi kadınsal hastalıklar olabilr mi?)

Son düzenleme:
Hocam merhaba.
İlişki sırasında erkeklerden gelen zevk suyuyla hamile kalınabiliyormuş.
Bu doğru ve eğer böyle birşey varsa riski yüzde kaçtır ?

(Şuanda çok ciddi grip oldum, raporluyum.2 yıllık evliyim.
Adetim 10 gün gecikti.Test yapmadım.Dolayısıyla ilaçta alamadım dr.da vermedi bu durumdan ötürü.
Geri çekilme yöntemiyl korunuyoruz çok ufak bir rsikimiz vardı ama adetime 1 hafta kalaydı bu risk.Birde 15 günde bir ilişki durumumuz oluyor, bunun sebebi kadınsal hastalıklar olabilr mi?)

Evet gebe kalabilirsiniz
Gebe kaldığınızda risk %100 dür (doğum kontrol yöntemlerinin gebe kalma riski hesaplanır. Kontrolsüz ilişki de (geri çekme de buna girer) gebe kalma ihtimali %25 dir. Korunmadığınız sürece 1 yıl içinde gebe kalma ihtimaliniz %15 dir.
15 günde bir ilişkinin nedenini bilmem mümkün değil. Sağlıklı bir evlilikte günaşırı cinsel ilişki normal olarak kabul edilmektedir.

Evet gebe kalabilirsiniz
Gebe kaldığınızda risk %100 dür (doğum kontrol yöntemlerinin gebe kalma riski hesaplanır. Kontrolsüz ilişki de (geri çekme de buna girer) gebe kalma ihtimali %25 dir. Korunmadığınız sürece 1 yıl içinde gebe kalma ihtimaliniz %15 dir.
15 günde bir ilişkinin nedenini bilmem mümkün değil. Sağlıklı bir evlilikte günaşırı cinsel ilişki normal olarak kabul edilmektedir.

Cevabınız için teşekkür ederim hocam, bizim durumumuz biraz farklı.Normal bir evlilik hayatımız yok çünkü eşimle tayinciyiz, farklı şehirlerde bulunmamız dolayısıyla ilişki durumuda bu şekilde.

Yani bu zevk suyu davası doğru bir tespit oluyor sanırım ? Bilgisi olmayabilir diyerek eşimi 50 yaşlarında bir erkek arkadaşı uyarmış, dolayısyla bu da aklımda bir soru işareti yaratıyor geniş zamanlı olarak.

Son düzenleme:
Cevabınız için teşekkür ederim hocam, bizim durumumuz biraz farklı.Normal bir evlilik hayatımız yok çünkü eşimle tayinciyiz, farklı şehirlerde bulunmamız dolayısıyla ilişki durumuda bu şekilde.

Yani bu zevk suyu davası doğru bir tespit oluyor sanırım ? Bilgisi olmayabilir diyerek eşimi 50 yaşlarında bir erkek arkadaşı uyarmış, dolayısyla bu da aklımda bir soru işareti yaratıyor geniş zamanlı olarak.

Evet gebe kalabilirsiniz cevabı onun için verilmişti.

Back
X