zevkli bayanlar salonumun dekorasyonuna yardım eder mısınz(resimli)

EzgiTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
559
1
46
İstanbul
kızlar merhaba,telefondan resım yukluyorum umarm basarmısımdır.hanımlar yenı evlıyım,salonum ıcın yardımınıza ıhtıyacm var.nası dekore edebılırm.ne tur objeler kullanmalıym,spor bı havası olsun ıstıyorum,yardım edersenız sevınırm.bu arada perde fonlarm turkuaz,halımda turkuaz,halımı hıc sevmıyorum,en kısa zamanda krem shagy halı alıcam.evet zevklı hanımlar hadı el bırligıyle dekore edelim $Ev1.webp$Ev2.webp$Ev3.webp

Tablo en öemli aksesuardır bana göre,evi sıcak gösterir.duvarlara mutlaka tablo alın.
Salonunuza bence bir renk daha geekiyor.
Uçuk pembe kahve tonlarıyla da maviylede çok uyumlu olacaktır.
Mutlaka büyükçe uçuk pembe tonlarında yapma bir çiçek alın masanın üzerine.
Başka aksesuarlarda ve belki tablonun renklerinin içindede uçuk pembeyi kullanabilirsiniz.

Ben sadece duvarları boş buldum ama halı sevimli geldi bana :)

tesk.ederım kızlar.salonumda krem,kahve,turkuaz renkler olsun ıstıyorum,bı baska renk cokmu karısık gosterır acaba.bıde bı kac tablo ornegı eklemenız mumkun mu?tabloyu hangı duvara alsam,bıde kızlar şu akrilik aynalar nasıl olur,3lü koltugun oraya

Halıların bu salona çok spor kaçmış.
Daha çok çocuk odası veya oturma odası için uygun görünüyor.
Salona shaggy almanı tavsiye etmem.Onun yerine şöyle bir halı :

$spacerpng_4_08052012111037.webp

Veya Amedia'nın mutfağı ve oturma odasındaki gibi,turkuaz içeren pastel bir halı olabilir :

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...ur-zenginlik-budur-buyrun-huzur-sarayima.html

Turkuaz ekleme fikrin güzel ama aksesuarla hiç desteklememişsin.
Bu renkte 1-2 seramik veya cam obje salona sıcaklık verir.
Tabii bütün aksesuarların aynı renk olması gerekmiyor.Hatta herşey tam takım olunca hoş görünmüyor.

Büfenin üzerine büyük objeler kullanabilirsin.
Büyük koltuğun arkasına güzel bir tablo,yemek masası tarafına şık bir saat asılabilir.
Tablonun çok yukarıda değil,ayakta iken göz hizasına gelecek yükseklikte olmasına dikkat etmek lazım.

kızlar merhaba,telefondan resım yukluyorum umarm basarmısımdır.hanımlar yenı evlıyım,salonum ıcın yardımınıza ıhtıyacm var.nası dekore edebılırm.ne tur objeler kullanmalıym,spor bı havası olsun ıstıyorum,yardım edersenız sevınırm.bu arada perde fonlarm turkuaz,halımda turkuaz,halımı hıc sevmıyorum,en kısa zamanda krem shagy halı alıcam.evet zevklı hanımlar hadı el bırligıyle dekore edelim Eki Görüntüle 715604 Eki Görüntüle 715606 Eki Görüntüle 715610

merhaba şekerim. benim fikrim masayı camın önünden al karşı tarafa, teklileri geçir camın önüne. konsolunda fazla büyük değil zaten onu da farklı bi yere dene. halın çok güzel bence ama evet mavili güzel bi tablo alabilirsin. internetten de söyleyebilirsin. indirime giren ikili üçlü tablolar var cnm evim.net'te falan çok uygun fiyata alabilirsin ve sehpanın üstüne renkli mumlar alabilirsin. mavili yastıklar ve ve ve ayaklı lamba olursa süper olur canım. iyi günler de otur evinde :)

Son düzenleme:
canım halını perdeni çok beğendim
mobilyanda güzel ama bi eksiklik var
tablo saat
başka bi renk

ben halını çok beğendim desem:34:rengi çok güzel ayrıca koltuk takımına uymuş turkuaz rengi kanvas tablo ve turkuaz rengi obje alırsan evinin havası gayet güzel olur

canım halın ve perdelerin gayet güzel ama bence evini konsolun çok klasik göstermiş. Bu konsol ayna takımı bana yatakodasındaki şifonyerleri hatırlatıyor. Salonda daha farklı aynalar tablolar, çerçeveler hoş oluyor. Takım mantığından değil de farklı ama uyumlu çeşitlerle zenginleştirmek daha güzel olur. Moralini bozmak veya eleştirmek amacıyla yazmadım ben de yeni evliyim. Eşya alma ve eve yerleşme süreci gerçekten epeyli zor. Zamanla kendi zevkine göre döşedikçe evin çok daha sıcak güzel bir hava kazanacaktır inşallah. Güle güle oturun. Salonuna modern bir saat, aydınlatma lambader veya abajular, tablo ve çerçeveler ve de modern vazo ve yapay çiçekler alabilirsin. Madame cocoda dekoratif aksesuarlarda %50+%20 indirim var bakmanı öneririm.

kızlar hepinize teşekkür ederim,telefondan girdiğim için alıntı yaparak cvp yazamıyorum kusura bakmayın.
koltuklarımı spor seçtim ama konsol biraz klasik kaldı evet,nasip olursa ilerde kendi evimde taş duvar yaptırıp konsol aynasını duvara monte ettirmek istiyorum,ozaman modern bi hava yakalamış olurum.
fikirleriniz için tşk. ederim,abajur,tablo,vazo ve büyük çiçek fikirleri çok güzel,hele yüklenen resimlerden ilk tabloya bayıldım,kesinlikle söylediklerinizi dikkate alıcam.
ayrıca masanın olduğu yeri hiç beğenmiyorum,onu teklilerin olduğu yere almak istiyorum ama tekli koltuklar masanın olduğu yerde hoş durmaya bilir gibi geldi,
nası yapsam kızlar

arkadaşım bence ilk önce odanın yerleşimini değiştirmelisin. yemek masanın önündeki koltuk odayı çok boğmuş ve tabi senin dediğin gibi halıda mutlaka değişmeli.halı krem olmalı. masanın önündeki koltuk ile pencerenin önündeki teklilerin yerini değiştirmelisin bence. yamuk yumuk duruyor bence hoş durmamış. pencerenin önü biraz kapanacaktır ama bu halinden daha güzel durur diye düşünüyorum. aksesuar olarakta arkadaşların dediği gibi tablo olmalı bencede. huzurla otur evinde inş. :16:

arkadaşım bence ilk önce odanın yerleşimini değiştirmelisin. yemek masanın önündeki koltuk odayı çok boğmuş ve tabi senin dediğin gibi halıda mutlaka değişmeli.halı krem olmalı. masanın önündeki koltuk ile pencerenin önündeki teklilerin yerini değiştirmelisin bence. yamuk yumuk duruyor bence hoş durmamış. pencerenin önü biraz kapanacaktır ama bu halinden daha güzel durur diye düşünüyorum. aksesuar olarakta arkadaşların dediği gibi tablo olmalı bencede. huzurla otur evinde inş. :16:

Çok teşekkür ederim fikirlerin için,
aslında teklilerin olduğu camdan evin manzarası çok güzel,deniz olduğu gibi karşımda bu sebeple yemek masamı oraya çekmek istiyorum,yemek masası oraya gelirse şuan ki yeri çok boş kalıcak,bi türlü kafamda dizaynını yapamıyrum,tablo,abajur,büyük çiçek,saat ve aksesuar almak istediklerimin arasında,

kızlar bende bi yardıma ihtiyacım var yatak odamı çok beğenerek almadım ne yazıkki şimdide perde ve halıda kararsızım resmi yüklüyorum banada bi fikir verirm$0009106_cizgi-yatak-odasi-tkoze-mobilya.webp$0009106_cizgi-yatak-odasi-tkoze-mobilya.webp$0009106_cizgi-yatak-odasi-tkoze-mobilya.webp$0009106_cizgi-yatak-odasi-tkoze-mobilya.webpisiniz...?

Bence evin havasini degistirecek en önemli unsurlardan bir tanesi perdedir.
Yanlardaki kalin perdelerin gayet güzel ama yerinde olsam icindekini degistirir, daha modern bi model secerdim.
Stor perde olabilir mesela. Google´da arattiginda bi cok örnegini görebilirsin.

Son düzenleme:
Back
X