zevkli hanımlardan tavsiye lütfen :))

bayanharika55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
40
12
88
uzun süre değiştirmeden kullanabileceğim, hoş çok kalıcı güzel bi parfüm önerebilirmisiniz böyle misss gibi koksun :))

Görümcem bana Lancome midnight rose aldı, çok çok beğendim.
Ama bu çok kişisel bir soru olmuş bence o kadar bambaşka yorumlar çıkacak ki, umarım aradığınızı bulursunuz :)

Canım ben tam bir parfüm manyağıyım:-) jadore, hypnotic poison miracle, burbery tüm cesitleri noa, hypnose ve daha birçok şey kullandım ama jadore harika birsürü kişi sordu parfümünzun adı ne diye:-)

Benim kış için favorim jadore, 4 mevsim kullandığım da chanel chance. Ama parfümün senin teninin kokusuyla karışacağı için denemeden almamakta fayda var.

daha çiçeksi koku seviyorsan kenzonun, daha temiz ve ferah istiyorsan chloenin, daha ağır ve oturaklı istiyorsan chanel ve diorun çeşitlerine bakmalısın.

ama böyle bulamazsın, kendin vakit ayırıp bir kozmetikçiye gitmelisin. tavsiyem sephora'dır bu arada. orada sana istediğin konuda yardımcı olacak birini bulup kendi teninde uzun uzun deneyerek bulabilirsin en güzelini.

bir de ufak tavsiyem tek bir kalite kokun olsun, imzan gibi olsun.

Ben celebrity parfümleri çok çok daha fazla seviyorum bana kalırsa en yakın Gratis'e gidip Beyoncé ve Christina Aguilera parfümlerini dene :40: Bir tane almadan çıkmayacağına eminim :34:

avondan far away kullandım kış kokusu bence.
ama değişiklik yaptım rare pearls kullanıyorum yine avondan ve genelde soruyorlar ne kullanıyorsun diye çiçek gibi kokuyorum:)

daha öncelerden de escada collection kullanmıştım çiçeksi koku en çok bunu sormuşlardı ne kullanıyorsun diye 3ünü de şiddetle tavsiye ederim :):21:

Back
X