• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zevkli hanımlardan yardım istiyorum..

CakilTasi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
746
5
68
Manisa
yarın eşimin yakın bir akrabasının düğünü var, elbisem, ayakkabım,çantam tamam fakat çorap giysem mi giymesemmi karar veremedim.. birde saçımı nasıl yaptırayım onda da kararsızım.. yardım ederseniz sevinirim :)

$DSCF0618 (Small).webp

$DSCF0619 (Small).webp

$DSCF0620 (Small).webp

Saçın uzunsa fön çektirip at kuyruğu yaptırabilirsin yada şık bir topuz..elbisenin sırtı daha hoş görünür...Elbisedeki kırmızı detaylar için koyu kırmızı tonda oje sürebilirsin ve sarı tonda az takı olabilir. (çünkü çantanda sarı detay var,beyaz takı hoş durmaz).Bronz tenliysen gerek yok çoraba,eğer beyaz tenliysen bronz tonda ince çorap şık olabilir.İyi eğlencelerrr:)

hava sıcaksa çorap giymeyin. sade bir topuz, kırmızı ru ve likit bence süper olur:34:

Kırmızı ruj, koyu kırmızı oje, abartısız bir topuz, sarı renkte takılar... çorap giyme bence. Elbise hoşmuş :16:

kırmızı ruj eyeliner çok hoş olur
saçınızıda fön çektirin ama açık olmasın at kuyruğu yapın
çorapta giymeyin bence

Yaz sıcağı olsa giymeyin derdim ama genelde çorap giyilmesin gerektiğini söylüyor modacılar filan bacaktaki pürüzleri filan daha az gösteriyor çorap bir de renk farklılıklarını.

bence çorap giyecekseniz süper ince giyin..yani bacakta belli olmayanlardan..ama sakın onların sedeflilerini almayan..çok yapay ve balon gibi duruyo :))

saçınıza gelince ben ivana sert gibi her kıyafete sıkı bir at kuyrugu olayına karşıyım..abiye de giysen at kuyruğu, spor da giysen at kuyruğu düşüncesi bana göre değil..saçlarınız eğer uzunsa iri dalgalı bir model güzel ve havalı olabilir kanımca. hemde abartısız ve doğal durur

bakınız böyle bir model :

$en-güzel-uzun-su-dalgalı-saçlar.webp :3::3:

Topuz güzel olur bence ve çorapta ten rengi bir çorap giymelisin bence.
Davetlerde, her daim çorap giyilmesinden yanayım. sonuçta oldukça ince ve kalın çoraplarda var yani çorabın sıcak getirtceğini hiç düşünmüyorum :)

at kuyruğu güzel olur şöyle yukardan toplanmış bir şekilde...
bir de tenin bronzsa çorap giyme ama benim gibi bembeyaz bişeysen çorapla daha iyi duruyo

Çorap giyin bence. Ten rengine uygun, çok parıldamayan, süper ince olabilir. Hem pürüzleri kapatmak hemde daha iyi görünmesi sağlayacaktır bacakların.

Elbise hoş ancak çok sadece olduğu için topuz yada at kuyrugu daha da sadeleştirecektir, bunun yerine dalgalı saç (maşa ile bütün bütün, dağılmamış şekilde değil kesinlikle) daha gösterişli durur.

5 denye çorap giyin.
Saçlarınızı da topuz yaptırmayın. kırık fön ya da maşa yaptırın.
İyi eğlenceler.

sağolun kızlar, çorap giymeye karar verdim :)) evet altın renginde küçük bir kolyeyle küçük bir küpe takmayı düşünüyorum.. saçlarımı da sık sık kırık fön yaptırdığım için onu yaptırmak istemiyorum ama topuzda ağır kaçar diye düşünüyorum.. yine kırık fön yapılacak sanırım :)) kırmızı ruj ve oje olayı süper olur biliyorum ama tırnaklarım kırıldıgı için oje biraz zor.. takma olursa belki,fikirleriniz için çok teşekkür ederim :)

sağolun kızlar, çorap giymeye karar verdim :)) evet altın renginde küçük bir kolyeyle küçük bir küpe takmayı düşünüyorum.. saçlarımı da sık sık kırık fön yaptırdığım için onu yaptırmak istemiyorum ama topuzda ağır kaçar diye düşünüyorum.. yine kırık fön yapılacak sanırım :)) kırmızı ruj ve oje olayı süper olur biliyorum ama tırnaklarım kırıldıgı için oje biraz zor.. takma olursa belki,fikirleriniz için çok teşekkür ederim :)

Kırık fön her zaman daha iyi bir seçenek.
Ben düğünlerde topuz yaptırmayı sevmiyorum ya .
En fazla şöyle güzel bir at kuyruğu olabilir ve o zaman da makyaj konuşacak,
saçlar susacak.
:21:
Siz yine kırık fönü yaptırın ama ön (kahkül ) kısmını her zamankinden farklı yaptırın.
Mesela yandan ayırıyorsanız , kendi saçınızdan saç bantı yaptırın .
O da güzel oluyor.

Kırık fön her zaman daha iyi bir seçenek.
Ben düğünlerde topuz yaptırmayı sevmiyorum ya .
En fazla şöyle güzel bir at kuyruğu olabilir ve o zaman da makyaj konuşacak,
saçlar susacak.
:21:
Siz yine kırık fönü yaptırın ama ön (kahkül ) kısmını her zamankinden farklı yaptırın.
Mesela yandan ayırıyorsanız , kendi saçınızdan saç bantı yaptırın .
O da güzel oluyor.

saçlarım kısa sayılır, kırık fön haliyle omuzlarıma düşüyor.. bende şey düşündüm saçlarımın yan taraflarından b ir kaç toka taktırayım böyle yüzün açığa çıkacak şekilde.. nasıl olur acaba? ben gittiiğim hiçbir düğünde topuz yaptırmadım daha, bi tek kendi düğünümde :))) saç bantı nasıl oluyor ki?

kişisel bir takıntı bu bende tamamen...

yazlık şifon türü ince elbiseler ve şortlar haricinde çorapsız bacak,hele hele ayak parmakları:27:

çok geriliyorum..yazı çok seviyorum ama her baktığım yerde ayak parmağı görmek midemi bulandırıyor:27:

elbise gayet şık,kesinlikle çorapla giy.hem artık havalar soğudu çorapsız toton donmasın:9:

Back
X