zeynep ece ve dora' nın buluşması..

cashmir

kızım...küçük gün ışığım
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
824
2
96
47
İstanbul
geçen sefer biri uyansa diğeri uyumuştu kaydirigubbakcemile3 o yüzden beraber fotoğraflarını çekememiştik bir türlü. bu kez başardık kaydirigubbakcemile5 işte bir çiçek, bir böcek.. prensesimiz ve paşamız..:nazar::asigim:

misafirperverliğin ve güler yüzün için teşekkür ederiz gizemciğim. opuyorumnanaktan

Dostlugunuz daim olsun canlarim.

Kücük pasa ile sultan'i görmek isterdim resimlerinizde olsa keskeopuyorumnanaktan

dostluğunuz daim olsun ne iyi etmişsiniz ..

casmır aybıke adresını ıstıyor hedıye için o gıremıyorda..

dscn0243.jpg

dscn0244.jpg

zeynep' im gizem teyzesinin kucağında. nam-ı diğer kokoş teyze kaydirigubbakcemile3
dsc07968z.jpg

dsc07977.jpg

aç tabii çocuğum gözü hep malum yerde cokacimcoook
dscn0234.jpg

dscn0235vu.jpg

oy oy oyyyyyyyyyyy

kurban olurum ya ne tatli bunlarrropuyorumnanaktan

tam isirmalik yaaopuyorumnanaktan
cok cok öpüyorum sizi,nazar degmesin size:nazar:

maşallah dora paşanın boyunu ve kilosunu öğrenebilirmiyim benim oğluma çok benziyor ama benim bebeğim 26 ekim doğumlu sizinkinden biraz küçük galiba allahım bütün meleklerimizi korusun:Saruboceq:

maşallah dora paşanın boyunu ve kilosunu öğrenebilirmiyim benim oğluma çok benziyor ama benim bebeğim 26 ekim doğumlu sizinkinden biraz küçük galiba allahım bütün meleklerimizi korusun:Saruboceq:

dora paşa teyzesi en 4 aralıkta 6300 gr 58 cmdi şimdi ne kadar bilmiyorum... :kedi:

dostluğunuz daim olsun ne iyi etmişsiniz ..

casmır aybıke adresını ıstıyor hedıye için o gıremıyorda..

evet iyi oldu gerçekten.. kk'ya mı giremiyor yoksa sadece topiğe mi yazamadı..ben adresimi sana yollayayım o halde. msn' den görüşüyorsunuzdur tahminimce.. teşekkürler şimdiden..

oy oy oyyyyyyyyyyy

kurban olurum ya ne tatli bunlarrropuyorumnanaktan

tam isirmalik yaaopuyorumnanaktan
cok cok öpüyorum sizi,nazar degmesin size:nazar:

teşekkür ederiz. amin bütün kuzuları korusun gözetsin allah..opuyorumnanaktan

maşallah zeynep ece'me ve dora'ma :nazar: yılbaşından sonra bir gün ayarlayalım kızlar bana gelin bu sefer... :içelim: bora çook özlemiş arkadaşlarını,hem zeynepşe tanşmak için sabırsızlanıyormuş annesi :utangac:

gelcem canım yışbaşında sonra araba problem yaa senin kociş ne güzel getiriyo götürüyo :kedi:

masallah cooooooooooook tatlılar yaaa.

annelerde cok güzel masallah. allah nazardan korusun.

gizem pasamisin kilosuna masallah. Sen mama veriyormusun yoksa anne sütü mi sadece?

Annesütü sadece tatlımm

teşekkür ederim nacizane yorumlarınız için...

Back
X