Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tü tü tü maşallah size ne cici olmuşlarrr
yerimm ben sizii Allahhım esirgesinn
kırkbinkere maşallahhh bebişlere tabi annişlerinedee![]()
ancak hafta sonu olabilir arzucuğum. zira ben zeynep' le araba kullanmaya cesaret edemiyorum henüz. ya da siz çıkıp gelin en iyisi gizem' le yerimsenibenmaşallah zeynep ece'me ve dora'mayılbaşından sonra bir gün ayarlayalım kızlar bana gelin bu sefer... :içelim: bora çook özlemiş arkadaşlarını,hem zeynepşe tanşmak için sabırsızlanıyormuş annesi
![]()
masallah cooooooooooook tatlılar yaaa.
annelerde cok güzel masallah. allah nazardan korusun.
gizem pasamisin kilosuna masallah. Sen mama veriyormusun yoksa anne sütü mi sadece?
kizlar fa fistik gibi olmusunuz, kilo kalmamis. Ben daha hala durmadan yemek yiyorum yaa :sinifsinif:
masallah allah nazardan saklasın cok tatlılar
Ayyy hangisine bakacagimi sasirdim Allah nazarlardan saklasin annelerinide bebeklerinide cok tatlisiniz canlarim
ancak hafta sonu olabilir arzucuğum. zira ben zeynep' le araba kullanmaya cesaret edemiyorum henüz. ya da siz çıkıp gelin en iyisi gizem' le yerimseniben
bebişlere 41 kere maşşalah.......................................
ben artık bu kilo işini takmıyorummvee isyah şeyler giyiyorum heeep,
((
ben sizi yermmmmmm yeeeeeeerr maşllh dorama zeynep eceye..kocmn kokulu öptm sizi
ben artık bu kilo işini takmıyorummvee isyah şeyler giyiyorum heeep,
((
ben sizi yermmmmmm yeeeeeeerr maşllh dorama zeynep eceye..kocmn kokulu öptm sizi
ya 71 kiloyum suan. 60-65 olsun iyi olurdu. ama cok yiyorum ellimde degil. zaten simdi bu aylarda vermesem sonra veremiyorum birdaha. bebek ek gidaya baslarsa emmesi azalcak hic veremicem. tatlıyı azaltsam iyi olucak ama olmuyor iste. zaten ilk hamilelikten göbek vardi.
Ay aynen Ben. Ne olacak sonumuz ? mafoldumbenGizem cashmir cok tatlisIniz siZ de bebekler de masa.s.allah keske araniza katilabilseydim cok imrendim simdia.s.opuyorumnanaktan
Allah'ım nekadar şekerler yawwww. maşallah.
heee çok tatlılarr maşallahhh sizlerde öylee