Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana göre çok iyi gidiyorsun lütfen bu Azmi'ni kırma hamilelik olunca kat kat alınıyo veeee Yen'i evliyken eşle yenilen akşam yemeği büyük bir mutluluktur canım çok iyi yapmışsın ama artık hayatına bu şekilde devam et sen benim yaptığım hatayı yapma
Bana göre çok iyi gidiyorsun lütfen bu Azmi'ni kırma hamilelik olunca kat kat alınıyo veeee Yen'i evliyken eşle yenilen akşam yemeği büyük bir mutluluktur canım çok iyi yapmışsın ama artık hayatına bu şekilde devam et sen benim yaptığım hatayı yapma
Ayy çok teşekkür ederimbende hamile olmadan inceliyim biraz diye düşündüm.bu aralar zorlanıyodum çok iyi oldu motivasyon oldu bana çok saol canimsen kaç kilosun
Kahvalti
Sosisli yumurta 1
Kaşar 1
Kizarmis ekmek 8
Salatalik 4
Aksam
Hamsi 0
Salata 6
Toplam 20
Ama cikolata ve tatli kacamagi yaptim bugun canim cok istedi bugunde boyle olsun bu arada ben spor yapmiyorum.ev isleri yetiyo.suyumuda 3 litre icmeye calisiyorum ama havalar sogudugu icin 2 litreye dustu bu aralar onuda duzenlerim insallah.