Doğuma Hazırlık Zeynep isminin yanına ne olablir kizlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gamsem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
633
0
96
İstanbul
Merhaba kızlar
6aylik hamileyim bı kızımız olucak kismetse esım ve benim babam zeynep ismini önerdiler aynı zamanda rahmetli babannemin ismiydi eşimde çok sevdiği için tamam dedi hatta bana fikrimi soran olmadı bile:)) B'nde memnunum aslında ama yanına bı kısa isim olsunda istemiyor değilim şimdi önerilerinizi bekliyorum hepinize teşekkürler şimdiden

uzun olurmu bilemem ama ben zeynep şevval ismini cok yakıstırıyorum ikisi bir arada amcamın kızının ismi

bızım kızın ismide zeynep canan... bız ıkısını cok yakıstırıyoruz

bence sadece zeynep neden derseniz çocuk hep resmi dairelerde sorun yaşayacak 2 isim veya iki soy isim kesinlikle sorun diye düşünüyorum ama nüfusa geçmezse zeynep nur olabilir.zeynep in anlamıda zeyn=süs, eb(ebu) baba isim tamlaması olrak arapça izafetten babasının süsü, ziyneti,değerlisi anlamına geliyor :)

benim hep hayalimdi kizim olursa ismini zeynep sude koycaktim. ama abimin kizinin ismi sudem olcak o yuzden sude den vazgectim. su an 6 haftalik hamieyim kizim olursa zeynep sare dusunuyorum :)
bu isimleri de dusunebilersin...

zeynep sevde peygamberin kızının ve eşinin adlarının birleşimi

Yorumlar için tek tek tesekkur ederim kızlar Zeynep naz olmasına karar verdik önerdiğiniz isimler gercekten çok hoş...

Back
X