Aşılama Zeynep kamil hastanesi aşılama ücreti

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hayatsahnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
318
75
98
Arkadaşlar Zeynep Kamil hastanesinde aşılama ücreti hakkında bilginiz varmı? Birde önceden çocugu olanlar devletten yararlanabiliyor mı?

Arkadaşlar Zeynep Kamil hastanesinde aşılama ücreti hakkında bilginiz varmı? Birde önceden çocugu olanlar devletten yararlanabiliyor mı?
Ben aşılamaya rapor cıkartmıstım sebepsiz infertilite olarak ama rapor cıkarmak 3 ayı buldu. Sonra ilaclara raporlu fiyatı ödedim ve aşılamadan hic memnun kalmadım cok sey yazarım buraya da kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama lütfen orda deneme.

Kisiden kisiye degisiyor bence. Bende asilama yaptirdim hamile kalamadim ama cok kisiye rastladim hamile kalan doktorlarida iyi bence sahsen ben memnunum tup bebek yaptirdim bekleme asamasindayim bu isler nasip kismet isi

Bende zeynep kamilde aşılama yaptırdım beklemedeyim bu zamana kadar doktor hemşire bi sıkıntı olmadı.gayet iyiler aşılamamı doç.dr tayfun bey yaptı hakkımda hayırlısı

Arkadaslar gidenler yazabilirmi dr beni bu hastaneye yolladı infertilite bolumune ne yapmam lazm ucret nedir rapor nasl cikartiliyor sartlar var mı yazarsanız sevinirimm

Arkadaslar gidenler yazabilirmi dr beni bu hastaneye yolladı infertilite bolumune ne yapmam lazm ucret nedir rapor nasl cikartiliyor sartlar var mı yazarsanız sevinirimm
Merhaba canım infertilite bölümüne randevu alıp gitmen gerek canım orada ne yapılması gerektiği söyleniyor işte aşılama falan yani kendimden örnek vereyim ben doktor tavsiyesiyle bu hastaneye gittim randevu alıp doktorla görüştük eşimle doktor bize aşılama dedi bi kagıt verdi gereken evraklar yazıyor kagıtta.. Ücret ödemiyorsun fakat tedaviye baslandıgında ilaç ücreti oluyor saglık raporuyla yarıya iniyor fiyat onun dısında ücret yok canım yani en azından ben öyle hatırlıyorum 2 sene oldu yaptıralı. Hayırlısı olsun hakkında insallah bende 3 aşılama 2 tüpbebek yaptırdım birde capada asılama denemek istiyorum yaparlar mı bilmiyorum tabi

Allah yardımcımız olsun canım benim daha ilk olcak sebepsiz mi kalamıyorsun

Allah yardımcımız olsun canım benim daha ilk olcak sebepsiz mi kalamıyorsun
Amin canım inşallah. Seninde hayırlısı olur inşallah gerek kalmaz normal yolla nasip eder rabbim. Bildiğim kadarıyla esimde hareketlilik düşük doktorlar birsey kesin birsey söylemiyor ki tabi rabbim nasip ederse olur biz ne yaparsak yapalım nasibini bekliyor bebişlerimiz rabbim en yakın zamanda nasip etsin bizlerede aratmasın inşallah

Amin canım insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…