Zeynep Kamil Hastanesi Yardım

byngulensuratt

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
66
86
8
Tecrübeli anneler Zeynep Kamilde doğum yapan var mı acaba? Doğum yapıldığında yanınızda kimse kalabildi mi yada ücret karşılığında özel oda falan talep edilebiliyor mu? Tek mi kalinmak zorunda? Bilgisi olanlar paylaşabilir mi lütfen. İlk doğumum olacak ve korkuyorum. Şimdiye kadar da hep bu hastaneyi tercih ettik iyi dedikleri için zaman yaklaştıkça da korkular artmaya basladi...

Tecrübeli anneler Zeynep Kamilde doğum yapan var mı acaba? Doğum yapıldığında yanınızda kimse kalabildi mi yada ücret karşılığında özel oda falan talep edilebiliyor mu? Tek mi kalinmak zorunda? Bilgisi olanlar paylaşabilir mi lütfen. İlk doğumum olacak ve korkuyorum. Şimdiye kadar da hep bu hastaneyi tercih ettik iyi dedikleri için zaman yaklaştıkça da korkular artmaya basladi...
kimse cevap yazmamış bende çok merak ediyorum bu soruların cevabını siz doğum yaptınız mı zeynep kamilde nasıl acaba durumumuz yok bizde orda yapmayı düşünüyoruz benimde ilk gebeliğim çok korkuyorum.

Ben ilk dogumumu orda yaptım sezeryanda refakatci var normal doğumda yoktu benim zamanımda, simdi yeni bina açıldı gebe egitimine katilan kisilere tek oda veriliyor, dogum odasinda 8-10 kisi sanci cekiyorsunuz talep ederseniz arada cikip ailenizi gorebilirsiniz ama o an kimseyi almıyorlar yaniniza refakatçi olayinda da annemler hep cay kahve bahanesine iceri cok girdi biraz toleranslilar o konuda, ekip iyi ama dedigim dedigim gibi ozel ilgi beklemeyin, bu arada sonuna kadar normal dogurtuyorlar nme1005 nme1005

Back
X