zeynep kamil hastanesinde tavsiye doktor kızlar acilll

nefesnefes24

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
92
24
13
kızlar ben istanbulda yaşıyorum. üsküdarda ki zeynep kamil hastanesnde emin oldğunuz tavsiye edecgnz kadın doğum doktoru varmı?? her seferınde başka bi doktora gıdıyorum adam akıllı ilgilenen takip eden bı doktor bulamadım çoğunluğu asıstan benım kaybedıcek zamanım yok bian önce hamile olmak istıyorum oldğmdada iyi bir doktorla devam etmk istıyorum lütfen bilgilerinizi paylaşın. iç ay önce bebegmı orda doğum yaptm ermn doğum nedeniyle kaybettim

Maalesef genelde asistan doktorlar bakiyormus. Ssk randevu sayfasindan doktor secerek bakiliyordu diye biliyorum. Ordan doktor isimlerine bakin ve internette oyle arastirin. Hastane iyi degil diyorlar ama doktorlari cok tecrubeli oluyormus.

Maalesef genelde asistan doktorlar bakiyormus. Ssk randevu sayfasindan doktor secerek bakiliyordu diye biliyorum. Ordan doktor isimlerine bakin ve internette oyle arastirin. Hastane iyi degil diyorlar ama doktorlari cok tecrubeli oluyormus.
cnm teşekkür ederim bnde nezaman randevu alsam aldğm doktora görünemiyorm asıstanlarla karşılaşıyorum. özel hastanelerde guvenmıyorum çoğu tammıyo ilgisizler. devlettede zeynep kamıl iyi araştryo biliyorm ama dedgm gbi orda sabıt duran dr yok sureklı yer degstryolar. değiştrmyenlerde sadece gebe olanlada bakıyor. napcaz bilmem

Ben sifa hastanesine gidiyordum ama dogumu baska hastanede yaptim. Doktorum gittigin yerde ne olursa olsun zeynep kamilli doktor olsun cok tecrubeli oluyor diyordu. Biraz daha makul fiyatli bir hastane bulsaniz belki daha iyi olabilir.

Ben sifa hastanesine gidiyordum ama dogumu baska hastanede yaptim. Doktorum gittigin yerde ne olursa olsun zeynep kamilli doktor olsun cok tecrubeli oluyor diyordu. Biraz daha makul fiyatli bir hastane bulsaniz belki daha iyi olabilir.
cvp yazdgnz için teşekkür ederim. ben bugün gittim zeynep kamil hastnsine gerçktn hepsi tecrübeli doktorlar ama dedg gibi herzaman aynı doktor yerinde olmuyor. ben de ataşehir de otryorm burda erengazi hastanesi var filiz hnmı çok öneriyor etrafımdaki ler. gebe kalana kadar kendisine gitmeyi düşünüyorum gebe kalıncada zeynp kamilde takiplerimi yaptrcam inş.

elif demirci tozkır var, selçuk selçuk var ben elif demirciye gittim bir kere çok memnun kaldım,,

hamileyken birkaç ay bende gittim ama hiç memnun kallmadım randevu aldığınız doktorlarla karşılaşmıyorsunuz asistanlar oluyo çoğunlukla.4-5 ay gittim hepsindede farklı doktorlar çıktı karşıma.

O hastaneye gide bir yakinim var. Duzgn bir yer. Tavsiye ederim. Hayirliso olsun insallah.

UOTE="nefesnefes24, post: 38246135, member: 643642"]cvp yazdgnz için teşekkür ederim. ben bugün gittim zeynep kamil hastnsine gerçktn hepsi tecrübeli doktorlar ama dedg gibi herzaman aynı doktor yerinde olmuyor. ben de ataşehir de otryorm burda erengazi hastanesi var filiz hnmı çok öneriyor etrafımdaki ler. gebe kalana kadar kendisine gitmeyi düşünüyorum gebe kalıncada zeynp kamilde takiplerimi yaptrcam inş.[/QUOTE]

hamileyken birkaç ay bende gittim ama hiç memnun kallmadım randevu aldığınız doktorlarla karşılaşmıyorsunuz asistanlar oluyo çoğunlukla.4-5 ay gittim hepsindede farklı doktorlar çıktı karşıma.
malesef bende istiyorum ki bir doktorum olsun zeynep kamıl hastanesnı bılıyorum herkonuda dikkatliler sureklı oraya takıplerımı yaptırmak istyorum ama her gttgmde farklı doktor oluyo. aslnda öyle olmaması lazım illa hamılemı olmak lazım duzenlı doktor için. polıkınlklerde aynı doktoru bulnaa ask olsun

ben hamileydim giderken 5 aya yakın gittim ama hep farklıydı hamile olup olmamakla alakalı değil sanırım.

iste sorun orda zaten . hamileyken duzenli dokotorun oluyor. gebe degilsen jinekolji bolumde doktorlarn yerine asistan doktorlar duruyo ve herdefasnda odalari da dahil yer degistryolar. mesela enson gittgmde jinekolji 6ya semra kayatas eser hnma gttm cok namini duydum bidefa girdum onu odasnda oda tahlil sonucu gosterdm sadece onun disinda yerine bakan hep asistan doktorlar vardi. ilginc yani
ben hamileydim giderken 5 aya yakın gittim ama hep farklıydı hamile olup olmamakla alakalı değil sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…