• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynep kamil hastanesinde tüp bebek yaptırmak isteyenlere bilgi amaçlıdır

Adet olduktan 15. Gün sonra mı transfer gerçekleşti.
Bende hatsa olamadım bekliyorum bakalım
Adet olduktan sonra yumurta gelişimini yapıyorlar. Yumurtalarınız toplanıyor ve hemen o gün döllemesi başlatılıyor. Embriyo gelişimine göre 3. gün yada 5. gün embriyo transferi yapılıyor. ama sizin farklı bir sağlık sorununuz varsa süreçin sizin için nasıl ilerleyeceğini doktorunuz karar veriyor.

Evet. 2 aşılama ve 2 tüp bebek tedavisi gördüm orda. çok şükür ikinci tüp bebekle hamile kaldım
Ne zaman gerçekleşti transferiniz
Dikkat ettiğiniz birşeyler oldu mu ben de şuan orada tedavi görüyorum iğnelerim vurulmaya başladım 4. Gün deyim bana sürecinizi anlatabilirmisiniz

Ne zaman gerçekleşti transferiniz
Dikkat ettiğiniz birşeyler oldu mu ben de şuan orada tedavi görüyorum iğnelerim vurulmaya başladım 4. Gün deyim bana sürecinizi anlatabilirmisiniz
Benim transferim 16 temmuz'da gerçekleşti. Doktorlar yatmayın diyor ama transferden sonra iş yerinden izin alıp 5 gün evde istirahat ettim çoğunlukla dinlendim iş yapmamaya gayret ettim. Size progestan fitil verecekler onları dedikleri gibi düzenli ve saatinde kullandım. Şu anda bile elimden geldiğince az tempoda iş yapıyorum kendimi yormadan daha çok istirahat halinde geçiriyorum

Benim transferim 16 temmuz'da gerçekleşti. Doktorlar yatmayın diyor ama transferden sonra iş yerinden izin alıp 5 gün evde istirahat ettim çoğunlukla dinlendim iş yapmamaya gayret ettim. Size progestan fitil verecekler onları dedikleri gibi düzenli ve saatinde kullandım. Şu anda bile elimden geldiğince az tempoda iş yapıyorum kendimi yormadan daha çok istirahat halinde geçiriyorum

Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Bu Opu zamanından transfer zamanına kadar bana işe gitmeyeceksin sana yatış ekiprizi vereceğiz dediler siz ne yaptınız
Bende çalışıyorum da kamudayım çünkü sonrasında rapor durumu oldu mu

Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Bu Opu zamanından transfer zamanına kadar bana işe gitmeyeceksin sana yatış ekiprizi vereceğiz dediler siz ne yaptınız
Bende çalışıyorum da kamudayım çünkü sonrasında rapor durumu oldu mu
Amin inşallah. Rabbim isteyen ve bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürsün.
Benim yumurta toplama günüm Cuma günene denk geldi. Hafta sonu çalışmıyorum. Pazartesi transferim olucaktı o yüzden işe gitmedim. Doktorum transferimi erteledi. Çarşamba günü uygun gördü. Salı günü işe gittim. Çarşamba transferden sonra 5 gün işe gitmedim. Masa başı çalışıyorum bu konuda şanslıyım. Doktorumda bu sebeple çalışmamda sakınca görmedi. ama Ben yine de transfer sonrası evde yatmayı tercih ettim. işim hep bilgisayar ile olduğu için çayım bile önüme geliyor. (evde bu hizmet yok yani :) )
Benimle birlikte opu olan hiç bir arkadaşa rapor yada istirahat vermedi. opu sonrası fazla kanama yada ağrınız olursa buraya geliceksiniz başka hiç bir hastaneye gitmeyin dendi.

Amin inşallah . Bakalım süreç ilerliyor ne zaman opu olacak
Benim yumurta toplama günüm Cuma günene denk geldi. Hafta sonu çalışmıyorum. Pazartesi transferim olucaktı o yüzden işe gitmedim. Doktorum transferimi erteledi. Çarşamba günü uygun gördü. Salı günü işe gittim. Çarşamba transferden sonra 5 gün işe gitmedim. Masa başı çalışıyorum bu konuda şanslıyım. Doktorumda bu sebeple çalışmamda sakınca görmedi. ama Ben yine de transfer sonrası evde yatmayı tercih ettim. işim hep bilgisayar ile olduğu için çayım bile önüme geliyor. (evde bu hizmet yok yani :) )
Benimle birlikte opu olan hiç bir arkadaşa rapor yada istirahat vermedi. opu sonrası fazla kanama yada ağrınız olursa buraya geliceksiniz başka hiç bir hastaneye gitmeyin dendi.

Ben Ağustos ayında Zeynep kamilin tüp bebek bölümü tadilatta diye özelde çatlatma iğnesi kullanarak hamile kalmayı denedim 3 yumurtam olgunlaşmıştı fakat olumsuz sonuç aldım. Amh düşük. Temmuz da açıldıysa tabi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Fakat olumlu sonuç alan çok insan yazısı okuyamadım bir sizinkini gördüm başka varmı? Veya öneriniz varmı? Tekrar kötü sonuç almaktan korkuyorum. Acaba özel hastane de mi tüp bebek yaptırsam bilmiyorum. İlaçları zaten devlet raporu ile alabilirim
Nerde denediniz çatlama iğnesini acaba bende binozele gideyim dedimde

Çok sevindim adınıza, sağlıkla kucağınıza alın inşallah ♥️ Biraz sürecinizden bahseder misiniz? 2 aşılama için ne kadar süre, tüp bebek için ne kadar süre beklediniz? Mesela ben yarın evrakları teslim edeceğim daha sonra ne olacak? Aşılama için karar verildi yapıldı diyelim sonraki aşılama için ne kadar bekleyeceğim? Ve bir de aşılama, tüp bebek ücretleri nasıl şuan?

Çok sevindim adınıza, sağlıkla kucağınıza alın inşallah ♥️ Biraz sürecinizden bahseder misiniz? 2 aşılama için ne kadar süre, tüp bebek için ne kadar süre beklediniz? Mesela ben yarın evrakları teslim edeceğim daha sonra ne olacak? Aşılama için karar verildi yapıldı diyelim sonraki aşılama için ne kadar bekleyeceğim? Ve bir de aşılama, tüp bebek ücretleri nasıl şuan?
Aşılama yada tüp bebek arasındaki süreye doktorunuz karar veriyor. Benim ilk aşılamam tutmayınca adet oldum. bir sonraki adette gel dediler. tüp bebekte ise ilkinde miyom ameliyatı oldum. embriyo dondurma işlemi yapıldı. ameliyattan 6 ay sonra transferim oldu. Tutmayınca 1 ay sonra gel dediler fakat ben kendim 1 sene verdim. Şuanki ücretleri bilmiyorum ama ben Tüp bebek 2025/06 da transfer için 10-11 bin civarı bir ödeme yaptım. Toplamda ilaçlara da ortalama 25bin ödedim. Ama senin sürecin farklı olabilir. kimisi daha az kullanırken kimisi daha fazla ilaç kullanıyor. her şey yumurtaların gelişimi ile alakalı.

Back
X