3 bin raporludur bence ben ankarada devlet hastanesi ile görüştüm diğerinden 2 3 bin eksik tutuyo yani özelde 10 bin ise devlette 7 bin gibi raporsuz. O sıkıntıyı çekmektense 3 bin daha veririm dedim.Ya sağol canım cevap verdiğin için :) Yani eğer fazla fiyat farkı varsa denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Kuzenim yaptırdı burda tüp bebek ve ilk denemesinde tuttu. 3 bin nerde 12 bin nerde gerçekten
Allah yardımcımız olsun arkadaşım ilk seferde nasip etsin inşallahEvet canım haklısın gerçekten eğer devlette de raporsuz öyleyse özeli tercih etmek daha mantklı :)
Canım cevabın için teşekkür ederim yani eğer böyleyse fiyatlar arasında gerçekten çok fark var. Bende kararsız kaldım gerçekten. Zeynep Kamilde amelıyat oldum 6 ay önce jinekoloji servisi gayet iyiydi. Ama tüp bebek bölümüyle ilgili hiç bir bilgim yok ilgililer mi yaklaşımları nasıl vs?Merhaba, altunizade umut bahçeci tüp bebek merkezi ilaçlar ve diğer ekstralar hariç 6750 tl. İlaçlarla ise yaklaşık 10.000 tl. Üstelik dışarda yaptırmanızı istedikleri bi sürü test var.
Zeynep kamilde ise, ücretli yaptıracaksanız birçok prosedürden kurtuluyorsunuz. Bugün konuştuğumda 2000 tl denildi. İlaçlar hariç. Ordaki bi kadın sağolsun baya bilgi verdi. 4500 tlye malolmuş ona ilaçlarla birlikte. Devletteki tek sıkıntı aceleniz olmayacak. Zamanınız bol olacak. Özelde ise 1 ayda hallediyorlar
Bende daha önce gitmiştim ama benimde hoşuma gitmedi. İlk ve son gidisimdi. Ben hacettepe de yaptırdım. 1800 civarı hastaneye verdim. 1200 de ilaçlar tuttu. Ben raporlu hastaydim.Kızlar bana yardimci olurmusunuz zekai tahir Burak hastanesine gittim tup bebek için ama calisanlar doktorlar hic hosuma gitmedi nettede cok olumsuz yorum okudim zeynep kamil iyimi oraya yaptirmak istesem raporlu ne kadar tutuyo biliyomusunuz
Ben yaptırmadım ama öncesinde gittim hiç beğenmedim bu iş birazda psikolojik oradaki drlardan tut memurlara insana ters ters davranıyorlar. Tabi zor durumda gidilir ama imkanınkz varsa gitmeyin.Kızlar bana yardimci olurmusunuz zekai tahir Burak hastanesine gittim tup bebek için ama calisanlar doktorlar hic hosuma gitmedi nettede cok olumsuz yorum okudim zeynep kamil iyimi oraya yaptirmak istesem raporlu ne kadar tutuyo biliyomusunuz
Canim sen hangi hastaneyi begnmedin gitme dedigin hangisiBen yaptırmadım ama öncesinde gittim hiç beğenmedim bu iş birazda psikolojik oradaki drlardan tut memurlara insana ters ters davranıyorlar. Tabi zor durumda gidilir ama imkanınkz varsa gitmeyin.
Zekai tahir ve özelde de nova artCanim sen hangi hastaneyi begnmedin gitme dedigin hangisi
Merhaba cnm hamilesin tüpbebek işlemi hamile kaldınYa sağol canım cevap verdiğin için :) Yani eğer fazla fiyat farkı varsa denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Kuzenim yaptırdı burda tüp bebek ve ilk denemesinde tuttu. 3 bin nerde 12 bin nerde gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?