Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet neden kimse yok hastane islerini azicik konussak fikir alisverisinde bulunsak sen daha önce hic gittinmi zeynep kamile ben hic gitmedm dogum icin gitmeyi düsünüyorumtatlım bende zeynep kamile gitmeyi düşünüyorum.. 5 haftalık gebeyim..
Yardımcı olacak birileri yo muu![]()
evet neden kimse yok hastane islerini azicik konussak fikir alisverisinde bulunsak sen daha önce hic gittinmi zeynep kamile ben hic gitmedm dogum icin gitmeyi düsünüyorum
yok cnm ben daha önce gitmedim evime yakın hastane eğer tavsiye eden olursa kontrollerimi de orda yaptırıp doğum için oraya giderim diye düşünüyorum, belki biri bizim sesimizi duyar :)
Annem abimi orada doğurmuş ama 28 sene önce o zamanlar çok kötü bir yermiş ama şimdi nasıldır bilmiyorum sizi yanlış yönlendirmek istemem.
Birşeyler öğrenirsem buraya yazarım canım..
birşeyler öğrenirsem buraya yazarım canım..
merhabalar ben orda yapmadım ama hastaneyi biliyorum.doğum konusunda tam teşekküllü.evet özel hastahanelerde bir sorun olunca zeynep kamile yönlendiriyorlar.ama gerçekten çok yoğun bir hastane.pek özel ilgi alaka beklememek gerek sanırım.ve ekiden daha çok prof doktorlar vardı.şuan yasa değiştiği için prof ların çoğu ayrıldı ve genellikle asistan doktorlar çoğunlukta.benim bildiklerim bunlar.umarım yardımcı olabilmişimdir.
ben 2012 eylülünde zeynep kamilde doğum yaptım. Ilk gittiğim hastanede yatak olmadığı için zeynep kamile yolladılar. Iyiki de yollamışlar. 2 de suyum geldi has. Gittik. Beni hemen tekerlekli sandalyeye oturtup sancı odasına götürdüler. çok büyük bi alan. Sancı odasında 8 kadar bekledik açılma olmayınca sunni sancı önerdi uzman doktar. Bende bebeğimi biran önce almak için sabırsızlandığım için hemen kabul ettim. Bana suni sancıyı verdiler ama bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim. çok sancı çektim. Oradaki asistan doktorların hepsi çok ilgilendiler. Uzman doktorda gelip kontrol ediyordu. Asistan doktorları beğenmezler ama allah onlardan razı olsun orada benim elimi tutup acımı paylaştılar. Ama bende dersime iyi çalışmıştım. Dedikleri zamanlarda doğru şekilde ıkındım. Açıklık 8 olupta bebeğimin başı görününce hemen yandaki doğumhaneye aldılar. Ikinci ıkınmamada bebeğim doğmuştu. Bebeğimin göbek bağını kesip bilekliğini taktıular. Hepsi gözümün önünde oldu. Bebeimi yanıma getirdiler ona dokundum ama çok üşüdüğü için çok benimle kalamadı. Dikişlerim atıldıktan sonra beni lohusa odasına götürdüler. Arkasından bebeğimi getirdiler çıplaktı sadece bez vardı. Hemşire başımızda bekleyip bebeğimizi giydirmemizi ve emzirmemizi söyledi. Bizde söylenenleri yaptık. 1 gece kaldıktan sonra evime geldim. Doğum anında doktor ve asistan doktorlar ve hemşireler yanımdaydı. Allah hepinizin doğumda yardımcısı olsun. Hayırlı doğumlar :)
ben 2012 eylülünde Zeynep kamilde doğum yaptım. ilk gittiğim hastanede yatak olmadığı için Zeynep kamile yolladılar. iyiki de yollamışlar. 2 de suyum geldi has. gittik. beni hemen tekerlekli sandalyeye oturtup sancı odasına götürdüler. çok büyük bi alan. sancı odasında 8 kadar bekledik açılma olmayınca sunni sancı önerdi uzman doktar. bende bebeğimi biran önce almak için sabırsızlandığım için hemen kabul ettim. bana suni sancıyı verdiler ama bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim. çok sancı çektim. oradaki asistan doktorların hepsi çok ilgilendiler. uzman doktorda gelip kontrol ediyordu. asistan doktorları beğenmezler ama allah onlardan razı olsun orada benim elimi tutup acımı paylaştılar. ama bende dersime iyi çalışmıştım. dedikleri zamanlarda doğru şekilde ıkındım. açıklık 8 olupta bebeğimin başı görününce hemen yandaki doğumhaneye aldılar. ikinci ıkınmamada bebeğim doğmuştu. bebeğimin göbek bağını kesip bilekliğini taktıular. hepsi gözümün önünde oldu. bebeimi yanıma getirdiler ona dokundum ama çok üşüdüğü için çok benimle kalamadı. dikişlerim atıldıktan sonra beni lohusa odasına götürdüler. arkasından bebeğimi getirdiler çıplaktı sadece bez vardı. hemşire başımızda bekleyip bebeğimizi giydirmemizi ve emzirmemizi söyledi. bizde söylenenleri yaptık. 1 gece kaldıktan sonra evime geldim. doğum anında doktor ve asistan doktorlar ve hemşireler yanımdaydı. allah hepinizin doğumda yardımcısı olsun. hayırlı doğumlar :)
İlk kez adam akıllı bir yorum okudum. Herkes özel hastane derdinde ve sanki devlet kötü özel iyiymiş gibi anlatıyorlar. Özel hastaneye milyarlar vermek yerine çocuğumun ihtiyaçları için kullanmayı düşündüğümden ve özel hastane doktorlarına güvenmediğimden ben de devlet hastanelerinden birini düşünüyordum.
Tşkler bilgi verdiğin için, keşke insanlar üşenmese de yazsalar foruma, bir faydaları dokunsa...
canım hala zeynep kamilde mi düşünüyorsun doğumu .. az kalmış doğumuna sağlıklı al bebeğini kucağına ...