Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar zeytin yağı ile saç bakımı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

puertorico

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
233
89
323
kızlar selam,
zeytinyağı ile saçına bakım yapan varmı hiç? nasıl bir sonuç aldınız bakım yaptıysanız?

Saçlar daha yumuşak ve parlak oluyor ayrıca nemleniyor. Herkeste etkileri farklı olur bu yüzden bence dene...

Saçınızın dibine de sürüyormusunuz?

Dene canım, yararını muhakkak görürsün...
Walla dün burada okuduklarımdan sonra bugün gaza gelip bir yığın maske,bakım yağı vs aldım,watsonsta hazır karışım bakım yağı vardı,şu anda kafamdabakalım işe yarıyacak mı? Ama içindeki çam terebentin fazla galiba hem çok ağır kokuyor,hemde sürerken daha saçım sertleştine kadar tutmam lazım acaba??

canım kullanmadan önce hazırladığın bakım karışımlarını ısıtıp kullanmanı öneririm etkisi daha çok oluyor su buharında ısıtabilirsin ben öyle yapıyorum

Ben zeytin yağını yumurta ve sarımsak ile karıştırıp saçıma sürdüm. Saçlarım yumuşacık ve parlak oldu. Bu karışım saç da çıkarıyor ayrıca :)

ben haftada bir kez doğal zeytinyağını birkaç sn ısıtıp diplerden uçlara kadar sürüyorum tam 5 saat bekletip banyo yapıyorum çok faydasını gördüm kırıkları önlüyor boyalı saçların kuruluğunu alıyor bide saç diplerine çok faydalı herkese tavsiye ederim.

zeytinyağlı sarımsak vazgeçilmezim oldu son 2 ayda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…