Doğal Saç Bakım Kürleri zeytinyağıyla yapılabilecek en etkili bakım nasıldırrr?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
mrb hanımlar. ben kontes arkadaşımızın deneyimiyle sinameki kürünü haftada 2 uyguluyodum. şuan ara verdim ama haftaya tekrar başlıyorum. memnunum da. ama haftada 1 kere yapayım dedim. saf zeytinyağı hediye olarak geldi değerlendireyim dedim haftada 1 sinamekiyi 1 de zeytinyağıyla bakım kürü yapmak istiyorum. sizce olur mu? 2 farklı bakım 3-4 gün arayla. saçlarım çok zayıf ve kısa. sağlıklı bi şekilde uzasın istiyorum. başka ne katabilirim zeytinyağı içine? tavsiyelerinizi bekliyorum

ben 1haftadır evıgen bemıks yag karısımı uyguluyorum..ızeytınyagı ısıtabılkırsın ve ıcerısıne susam yagı,badem, hınt, çorek otu,gıbı yaglar katabılırsın ek olarak ozellıkle susam ve badem yagını cok etkılı dıye bılıyorumne koyarasn koy zaten zeytınyagı tek basına bıle cook etkılıdır canım....bende kafamda bır program hazırladım bır gun vıtamınlı yaglar bır kac gun sonra tek basına yaglar ve bır kac gun karanfil suyubu arada sarımsak da cok tavsıye edılenlerden zeytınyagın ıcıne ezıp katıysosun bır kac gun sonra maske olarak ulguluyosun...umarım ısıne yarar

ilgin için teşekkürler canımm sarımsak iyi olurr biraz bakayım netten ne kadar yağa ne kadar sarımsakk:)

yağları ısıtarak nemli saçına sürüp boneyle sararsan farkı farkedeceksin

yağları ısıtarak nemli saçına sürüp boneyle sararsan farkı farkedeceksin

evet bnde katılıyorum ayrıca zeytinyağıyla yapılabilecek daha doğrusu benm şimdiye kdr deneyip de en memnun kaldığım zeytinyağlı bakım yine bu forumda yazılmıştı..muskat,tane karanfil zeytinyağından oluşuyordu süper bişey deneyin derim..bulabilsem linkini vericektim..forumda aratın karşınıza çıkacaktır..

muskatı duymamıştım araştırayım saol canım. yağı nasıl ısıtacam kızlar bi kabın içinde ısıtıp tam sıcak olmadan mı alıp sürcem? daha önce yapmadım da

muskatı duymamıştım araştırayım saol canım. yağı nasıl ısıtacam kızlar bi kabın içinde ısıtıp tam sıcak olmadan mı alıp sürcem? daha önce yapmadım da

ben cezvede biraz ısıtıyorum,
ama okuduğuma göre cezveyle beraber sıcak su dolu bir kapta ısıtmak daha iyiymiş, benmari usulü yani
bu arada yağlar ısınınca genleşip çoğalıyor aklınızda olsun

benmari usulü iimiş :)
teşk canım

canım saç uçlarına argan yağı kullanarak dayanıklığını artırabilirsin saçlarının. her banyodan sonra kullanıyorum ben. durulanmadığı için sacını bir sonraki yıkamana kadar koruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…